Αρχική » «Θα φάω τη γλώσσα, όποιου λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τον μεγάλο περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης», λέει ο Λαμπάκης! «Την Πέμπτη … θα τους γδάρω…»!!!

«Θα φάω τη γλώσσα, όποιου λέει ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τον μεγάλο περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης», λέει ο Λαμπάκης! «Την Πέμπτη … θα τους γδάρω…»!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με ένταση και εκνευρισμό, αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, το ενδεχόμενο να μην υλοποιηθεί η κατασκευή της μεγάλης περιφερειακής οδού της Αλεξανδρούπολης, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Το έργο, όπως αποκάλυψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, την Παρασκευή στον STATUS RADIO, δεν εντάχθηκε στο Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων του Υπουργείου Μεταφορών. Εάν δεν υλοποιηθεί το έργο, ακυρώνονται όλα τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αφού δεν θα υπάρχει οδική έξοδος των εμπορευμάτων προς την Εγνατία οδό, και επιπλέον, προκαλείται απόλυτη κυκλοφοριακή ασφυξία, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Κατά τον κ. Λαμπάκη, το έργο θα κοστίσει πολύ λιγότερα χρήματα από τα 45 εκατομμύρια που αρχικώς προϋπολογίστηκαν, αφού αφαιρέθηκε ήδη ένα «ανούσιο» τμήμα του και με τις αναμενόμενες εργολαβικές εκπτώσεις, δεν θα ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια €. Εν τω μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, εξασφάλισε συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΛΑ, Σταύρο Σταυράκογλου.    

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας