Αρχική » 12.000 θανατωμένα ζώα στον νότιο Έβρο από την ευλογιά και ο Αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα διοργανώνει ξανά το πανηγυράκι της «Αγροτικής Έκθεσης Φερών»!!!

12.000 θανατωμένα ζώα στον νότιο Έβρο από την ευλογιά και ο Αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα διοργανώνει ξανά το πανηγυράκι της «Αγροτικής Έκθεσης Φερών»!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 

Το πρώτο κρούσμα ξαναχτύπησε στη Λυκόφη Σουφλίου και μέχρι σήμερα, έχουν θανατωθεί πάνω από 12.000 ζώα, μέχρι το Μοναστηράκι. Από το πρώτο κρούσμα της ευλογιάς και παρά τις υποσχέσεις των αρμόδιων Υπουργών, δεν ενισχύθηκε ούτε με έναν κτηνίατρο η Περιφέρεια ΑΜΑΘ, ενώ υπάρχουν ακόμη και σήμερα κτηνοτρόφοι που περιμένουν να πάρουν χρήματα αποζημιώσεων για τις θανατώσεις και τα σιτηρέσια. 

Την ίδια στιγμή, ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Γκότσης, διοργανώνει πάλι την Αγροτική Έκθεση Φερών, με αδιευκρίνιστα μετρήσιμα αποτελέσματα, σε ότι αφορά την αποδοτικότητά της ως προς τον αναπτυξιακό της στόχο!

Θα έπρεπε να είναι ημέρες πένθους για την καταστροφή του ζωικού κεφαλαίου της περιοχής μας και όχι πάλι ευκαιρίες για κοστοβόρες γιορτές και πανηγύρια , επισήμαιναν οι ακροατές του STATUS, στην σημερινή πρωινή εκπομπή.

«Δεν αντέχουμε άλλες υποσχέσεις» είπε ο Προϊστάμενος της Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΑΜΑΘ, Αχιλλέας Σαχπατζίδης, που αποκάλυψε ότι η υπόσχεση του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη για 14 κτηνιάτρους που θα ενίσχυαν την Περιφέρεια ΑΜΑΘ για την ευλογιά, ήταν τελικά κτηνίατροι ενός ειδικού οκτάμηνου προγράμματος της Ε.Ε. για τον  μελιταίο πυρετό, με ρητή εντολή να αξιοποιούνται αποκλειστικά και μόνο γι αυτό!  

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας