Αρχική » «Ο Λαμπάκης δεν έκανε τίποτα για την Αλεξανδρούπολη»

«Ο Λαμπάκης δεν έκανε τίποτα για την Αλεξανδρούπολη»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Δεν θα υποσχεθούμε κάτι το οποίο δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δήλωσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της παράταξης «Δήμος και Δημότες» Δημήτρης Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης θεωρεί λανθασμένη την τακτική των πολιτικών υποσχέσεων και είπε ότι η παράταξη του Δημάρχου κατέχεται από υπέρμετρο λαϊκισμό διότι παρ‘ όλες τις υποσχέσεις του κ. Λαμπάκη, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν κατάφερε τίποτα για την Αλεξανδρούπολη εκτός των έργων που ολοκλήρωσε ως συνέχεια από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Όσον αφορά στον επικεφαλής της παράταξης του, ο ίδιος είπε ότι ο Απόστολος Φωτιάδης έχει βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης, ειδικότερα όταν κατείχε την θέση του Υπουργού.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη του Τουρισμού, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί χαλαρώνοντας την νομοθεσία περί των καταστημάτων εστίασης παραμένοντας στα όρια της νομιμότητας.

Ακούστε τι είπε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της παράταξης «Δήμος και Δημότες» Δημήτρης Δημητριάδης στην πρωινή εκπομπή του STATUSμε τον Σταύρο Αποστολίδη.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας