Αρχική » Αναπάντεχη ήττα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Αναπάντεχη ήττα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με 3-2 σετ (17-25, 25-15, 22-25, 25-17, 15-12) έχασε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για το πρωτάθλημα βόλεϊ, από την ουραγό του πρωταθλήματος Νίκη και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Φοίνικα που κέρδισε μεν την Λαμία, αλλά με 3-2 σετ.

Έτσι ο Εθνικός βρίσκεται μόνος τρίτος με 44 βαθμούς, ενώ ο Φοίνικας Σύρου έφτασε τους 43.

Ο Θανάσης Μουστακίδης δήλωσε μετά τον αγώνα:
«Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας. Κάναμε μαζεμένα λάθη στην επίθεση. Η ομάδα έδειξε κουρασμένη μέσα στον αγώνα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Τα πράγματα μπερδεύτηκαν πολύ. Συγχαρητήρια στη Νίκη Αιγινίου».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς έφτασε τους 47 βαθμούς μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί της ΑΕΚ, ενώ απομένει το παιχνίδι της Κηφισιάς (44 βαθμοί) την Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό για να διαμορφωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Για την επόμενη αγωνιστική, στις 29 Μαρτίου ο Εθνικός υποδέχεται την Κηφισιά, σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά, καθώς ο Φοίνικας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό.

Ας ελπίσουμε πως η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα εκμεταλλευθεί την έδρα, ώστε με ανεβασμένη ψυχολογία να πάει στον Πειραιά για τον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που ίσως κρίνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Γιώργος Κεραμάρης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας