Αρχική » «Υπάρχουν συγκεκριμένα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να ορθοποδήσει η Σαμοθράκη» δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Χρύσα Αντωνάκη.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να ορθοποδήσει η Σαμοθράκη» δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Χρύσα Αντωνάκη.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Υπάρχουν συγκεκριμένα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να ορθοποδήσει η Σαμοθράκη» δήλωσε η επικεφαλής της αντιπολίτευσης και δημοτική σύμβουλος Χρύσα Αντωνάκη.

Κατά τα λεγόμενα της κα. Αντωνάκη προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, στο αλιευτικό καταφύγιο του Λακκώματος και στην κατασκευή εγκαταστάσεων για τον βιολογικό καθαρισμό του νησιού.

Η ίδια τονίζει ότι το λιμάνι της Καμαριώτισσας πρέπει να εκβαθυνθεί και να επεκταθεί προκειμένου να βγει το νησί από την απομόνωση.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της κα. Αντωνάκη το κόστος για την εκβάθυνση και την επέκταση του λιμανιού ανέρχεται περίπου στα 5-8 εκατομμύρια ευρώ, για την αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου του Λακκώματος περίπου 5 εκατομμύρια και για τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού περίπου 200-500 χιλιάδες.

«Πρέπει να κάνουμε κάτι για να φροντίσουμε τον εαυτό μας» δήλωσε η αντιπολιτευόμενη δημοτική σύμβουλος Χρύσα Αντωνάκη.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας