Αρχική » «Πρέπει να γίνουν οι φορείς κοινωνοί των προβλημάτων της Σαμοθράκης» δηλώνει η αντιπολιτευόμενη δημοτική σύμβουλος της Σαμοθράκης Χρύσα Αντωνάκη.

«Πρέπει να γίνουν οι φορείς κοινωνοί των προβλημάτων της Σαμοθράκης» δηλώνει η αντιπολιτευόμενη δημοτική σύμβουλος της Σαμοθράκης Χρύσα Αντωνάκη.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Πρέπει να γίνουν οι φορείς κοινωνοί των προβλημάτων της Σαμοθράκης» δηλώνει η αντιπολιτευόμενη δημοτική σύμβουλος της Σαμοθράκης Χρύσα Αντωνάκη.

Η κα. Αντωνάκη μίλησε για την υποβάθμιση του λιμεναρχείου της Σαμοθράκης, για τις μειώσεις στο προσωπικό του Δήμου και για την ουσιαστική υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Όσον αφορά το ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, ύστερα από ιεράρχηση των προβλημάτων, αποφασίστηκε να δοθεί   προτεραιότητα στην συνεχιζόμενη αποψίλωση των υπηρεσιών.

Το συγκεκριμένο θέμα θα παρουσιαστεί σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΑΘ, όπου αποφασίστηκε να παραστούν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαμοθράκη μίλησε η δημοτική σύμβουλος Χρύσα Αντωνάκη στην πρωινή εκπομπή του STATUSμε τον Σταύρο Αποστολίδη.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας