Αρχική » Πρωταθλητής χειμώνα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης! (4 video)

Πρωταθλητής χειμώνα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης! (4 video)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με μια νίκη που ήρθε δύσκολα με 3-2 σετ, ο Εθνικός κέρδισε και τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του. Έτσι έφτασε τους 29 βαθμούς και στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται μόνος στην κορυφή της volleyleague.

Τα σετ ήταν 17-25, 30-28, 15-25, 25-18, 15-12.

Το στάδιο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Έτσι για μια ακόμη φορά φάνηκε η έλλειψη ενός σύγχρονου αλλά και μεγαλύτερου σταδίου στην Αλεξανδρούπολη, που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του Εθνικού, αλλά και των φιλάθλων.

Οι περίπου 100 φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν κόσμιοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, υποστηρίζοντας την ομάδα τους τραγουδώντας.

Αλγεινή εντύπωση όμως προκάλεσε το γεγονός πως οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού ήταν άνθρωποι που φορούσαν είτε μπλούζες είτε κασκόλ που έγραφαν «Αλεξανδρούπολη», «Φέρες», «Ορεστιάδα» κλπ.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έδειξαν πως είναι πραγματικοί φίλαθλοι και πως σέβονται όλους τους αθλητές, όταν ο παίκτης του Ολυμπιακού Κοκκινάκης τραυματίστηκε και βρέθηκε στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους. Όταν υποβασταζόμενος σηκώθηκε για να κατευθυνθεί στον πάγκο, ολόκληρο το γήπεδο χειροκρότησε θερμά, αναγνωρίζοντας την αξία του ως παίκτη και δείχνοντας πως κανένας δεν θέλει να βλέπει έναν αθλητή να τραυματίζεται.

Με τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες του Εθνικού πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την νίκη τους. Μάλιστα για πρώτη φορά είδαμε και τα γνωστά «όλε όλε» στο γήπεδο.

Ευχόμαστε η ομάδα του Εθνικού να συνεχίσει τις επιτυχίες της στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Σίγουρα αξίζει για το κάτι παραπάνω αυτή η ομάδα.

Δείτε τα video από τον αγώνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας