Αρχική » Λουκέτο στα ταχυδρομεία Καστανέων και Νέας Βύσσας

Λουκέτο στα ταχυδρομεία Καστανέων και Νέας Βύσσας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Λουκέτο μπαίνει στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στις Καστανιές και στη Νέα Βύσσα γεγονός που δυσκολεύει την καθημερινότητα των κατοίκων.Το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας εξέφρασε την αντίθεσή του για την παύση της λειτουργίας των ταχυδρομείων τονίζοντας ιδιαίτερα τη μεγάλη επισκεψιμότητα των περιοχών από ταξιδιώτες,καθώς και την ύπαρξη επιχειρήσεων που εδρεύουν εκεί.

Διαβαστε αναλυτικά το σχετικό ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας εκφράζει την αντίθεσή του για την παύση λειτουργίας των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ Καστανεών και Νέας Βύσσας διότι τα εν λόγω καταστήματα εξυπηρετούν καθημερινά Δημόσιες Υπηρεσίες καθώς και αρκετές επιχειρήσεις που έχουν έδρα στην ακριτική αυτή γωνιά της Χώρας μας.
Τα καταστήματα αυτά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με τον Κεντρικό άξονα που ενώνει τα Ελληνικά σύνορα με πόλεις της Τουρκίας και η διέλευση των ταξιδιωτών είναι εξαιρετικά συχνή καθ’όλη την διάρκεια του έτους.
Η παύση λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στην υποβάθμιση της παραμεθόριας και απομακρυσμένης από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχής μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας