Αρχική » Εξιχνίαση ληστείας σε κατάστημα της Κομοτηνής

Εξιχνίαση ληστείας σε κατάστημα της Κομοτηνής

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, ληστεία που είχε διαπραχθεί, τις πρώτες πρωινές ώρες της 7-8-2012, σε κατάστημα της Κομοτηνής.

Ειδικότερα, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 18χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Πιο αναλυτικά, ο 18χρονος, μαζί με δύο αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στο κατάστημα (καφετέρια) και απειλώντας με μαχαίρι την 37χρονη υπάλληλο αυτού (υπήκοο Ουζμπεκιστάν), αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 525 Ευρώ περίπου, έναν (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα (1) κινητό τηλέφωνο και ακολούθως διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος κρατείται σε κατάστημα κράτησης της χώρας για ληστεία, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και κλοπή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας