Αρχική » Τι είδε ο Εγκεμέν Μπαγίς και του πετάχτηκαν τα μάτια;

Τι είδε ο Εγκεμέν Μπαγίς και του πετάχτηκαν τα μάτια;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη (γεννημένη στις 29-4-1975) έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης!
Μάλιστα ο Εγκεμέν Μπαγίς (φωτογραφία) … τα  «είδε όλα» και οι κακές γλώσσες λένε πως είχε χάσει τα λόγια του…

Στο πολιτικό μέρος τώρα, ως μια νέα αφετηρία στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας στον τουριστικό τομέα, χαρακτήρισε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη τη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία στο Ελληνικό προξενείο Κωνσταντινούπολης για την προβολή του Ελληνικού τουρισμού, με έμφαση στη γαστρονομία και το «city break».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, εκπρόσωποι άλλων περιφερειών, εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΗΑΤΤΑ και πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες.

Εκ μέρους της Τουρκικής πλευράς το «παρών» έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Αμπντουραχμάν Αριτζί, ο υπουργός Επικρατείας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς, καθώς και πολλοί Τούρκοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην ομιλία της επισήμανε την εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και των αρμόδιων Τουρκικών Αρχών τους τελευταίους μήνες. Και προσέθεσε ότι το 2013 ήταν μια από τις καλύτερες από πλευράς αφίξεων Τούρκων επισκεπτών στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας