Αρχική » Το ΤΑΙΠΕΔ πήρε πίσω στην κατοχή του το Δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης

Το ΤΑΙΠΕΔ πήρε πίσω στην κατοχή του το Δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το ΤΑΙΠΕΔ πήρε πίσω στην κατοχή του το Δημοτικό κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 14 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι το ταμείο θα προχωρήσει σε δημοπρασία του χώρου, με πιθανότερο σενάριο να το αποκτήσει ιδιώτης και να το εκμεταλλευτεί.
Η είδηση αποτέλεσε βόμβα για την τοπική κοινωνία, αφού το Δημοτικό κάμπινγκ αποτελούσε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και για πολλά χρόνια γινόταν μάχη για την οριστική του απόκτηση από τον ΕΟΤ, ενώ επενδύονταν κάθε χρόνο σημαντικά ποσά για την καλύτερη λειτουργία του.

Το ΦΕΚ γράφει συγκεκριμένα:
«Μεταβιβάζεται και περιέρχεται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» κατά
πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή το ακίνητο «ΛΟΥΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ CAMPING ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», κείμενο στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, στο
Δήμο Αλεξανδρούπολης, εκτάσεως 151.359,00 τ.μ. με όλα τα συστατικά, παραρτήματα και παρακολουθήματα αυτού (συμπεριλαμβανομένων των λουτρικών εγκαταστάσεων, του Camping κ.λπ), το οποίο ανήκει στην κυριότητα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και τελεί υπό τη διοίκηση και διαχείριση της «Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» («ΕΤΑΔ»), όπως το ακίνητο αυτό εμφαίνεται και απεικονίζεται στη Μελέτη με Αριθμό 615 (Αριθμός Σχεδίου 77/Αριθμός Αρχείου 24978/04.02.1971) Τοπογραφικό Διάγραμμα με κλίμακα 1:500 του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, το οποίο προσαρτάται σε φωτοσμίκρυνση στην παρούσα απόφαση και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής. Εξαιρούνται ρητά από την κατά τα ανωτέρω μεταβίβαση στην ανώνυμη εταιρεία ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. οι εκτάσεις του αιγιαλού και της παραλίας που βρίσκονται έμπροσθεν του ακινήτου.»

Για το θέμα μίλησε στον Status Radio 94,2 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης Νίκος Γρηγοριάδης χαρακτηρίζοντας φασιστικό τον τρόπο που πέρασε στο ΤΑΙΠΕΔ το camping της Αλεξανδρούπολης, μέσω ανακοίνωσής του σε ΦΕΚ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας