Αρχική » Με τη συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής η καταπολέμιση της ευλογιάς των προβάτων…

Με τη συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής η καταπολέμιση της ευλογιάς των προβάτων…

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στις προσπάθειες περιορισμού της ζωονόσου της ευλογιάς, αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε κτηνιατρικό προσωπικό, ζητείται η συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων με στρατιωτικούς κτηνιάτρους αλλά και με στρατιώτες που είναι επιστήμονες κτηνίατροι.
Η αστυνομία θα συνδράμει προκειμένου να επιβάλλονται πιο αποτελεσματικά οι περιοριστικοί όροι στις μετακινήσεις αιγοπροβάτων με σκοπό να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά της νόσου.
Η πυροσβεστική με τη δημιουργία ειδικών τάφρων θα βοηθήσει στη διαδικασία απολύμανσης των οχημάτων καθώς ο ιός της ευλογιάς μεταδίδεται και με τα μεταφορικά μέσα.
Το ποσό των αποζημιώσεων θα εξεταστεί σε συνεργασία με τους κτηνοτρόφους προκειμένου να είναι ακόμη πιο δίκαιες οι αποζημιώσεις για τα ζώα που θανατώνονται.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας