Αρχική » Κόντρα μεταξύ Δήμου Αλεξανδρούπολης και Πολιτείας Θράκης (upd)

Κόντρα μεταξύ Δήμου Αλεξανδρούπολης και Πολιτείας Θράκης (upd)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Εθιμοτυπική χαρακτήρισε την επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, ο πρόεδρος της Πολιτείας Θράκης Θανάσης Λουκάς, μιλώντας στον Status Radio 94,2.
Ο κ. Λουκάς ανέφερε πως η συζήτηση έγινε παρουσία και αντιδημάρχων και ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Η Πολιτεία Θράκης προσέφερε την συνεργασία της στον Δήμαρχο, αλλά αυτός είπε πως δεν μπορεί να συνεργάζεται με κάποιους που είναι υποστηριχτές της εξόρυξης του χρυσού.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μετά την συνάντηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ονομάζει «εχθρό του λαού» την Πολιτεία Θράκης. Επίσης η ανακοίνωση αναφέρει πως η Μ.Κ.Ο. Πολιτεία Θράκης υπάρχει μόνο για να προωθεί τα συμφέροντα των Καναδών χρυσοθήρων και την κατηγόρησε πως χρηματοδοτείται από αυτούς και υβρίζει θεσμικούς που σέβονται τον τόπο τους και υπηρετούν τον λαό.

Στο μεταξύ η Πολιτεία Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση στα ψεύδη και τις ύβρεις του Δημάρχου, όπως αναφέρει. Και συνεχίζει λέγοντας πως η Πολιτεία Θράκης προωθεί εδώ και χρόνια μόνο τα συμφέροντα των δημοτών της Αλεξανδρούπολης. Σαν Έλληνες ελεύθεροι πολίτες κρίνουμε ότι τα έργα χρυσού θα είναι άκρως ωφέλιμα για τον τόπο, θα φέρουν ευημερία και νέες επενδύσεις στην περιοχή μας.
Η Πολιτεία Θράκης αναφέρει επίσης πως ο κ.Λαμπάκης τιμά επίορκους, συνεργάζεται με δηλωμένους υποκινητές εγκληματικών πράξεων, υβρίζει και απαξιώνει κάθε πολίτη και πολιτικό που έχει διαφορετική άποψη μαζί του.
Η ανακοίνωση καταλήγει με την ερώτηση, πόσο σέβεται άραγε ο δήμαρχος τον άνεργο συνδημότη του όταν εξαγγέλλει 2.500 θέσεις εργασίας από εργοστάσιο φάντασμα στο λιμάνι, εκατοντάδες θέσεις από ανύπαρκτο ξενοδοχείο 1000 δωματίων στην περιοχή του κάμπινγκ, δεκάδες νέες θέσεις από 5αστερο ξενοδοχείο στην Τραϊανούπολη, 1500 νέες θέσεις εργασίας από Παρμενίωνα, γήπεδο, παραλιακή και γεωθερμία;

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας