Αρχική » Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του camping και του ΤΑΙΠΕΔ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του camping και του ΤΑΙΠΕΔ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η συγκυβέρνηση προχωράει χωρίς ντροπή στη λεηλασία και το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, των κοινωνικών υποδομών και των κοινωνικών αγαθών, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ανάμεσα σ’ αυτά, συνεχίζει η ανακοίνωση, μεταβιβάζεται χωρίς ανταλλάγματα στο ΤΑΙΠΕΔ και η έκταση των 150 περίπου στρεμμάτων που περιλαμβάνει το camping της Αλεξανδρούπολης, την Δημοτική Πλαζ , το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και τα καταστήματα που λειτουργούν  στο χώρο αυτό αλλά και την έκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης «Μαρακανά» που με τόσο κόπο και κόστος δημιούργησε.
Είναι πια φανερό και στον τελευταίο πολίτη τί θα επακολουθήσει: ξεπούλημα όσο-όσο σε ιδιωτικά συμφέροντα που λειτουργούν μόνο με βάση το κέρδος και χωρίς κανένα κοινωνικό κριτήριο, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το θέμα της ανάκτησης του χώρου του κάμπινγκ από το ΤΑΙΠΕΔ, μίλησε στον Status Radio 94,2 το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Δούκας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι αδιανόητο αυτό που κάνει η κυβέρνηση.
Η επιχείρηση ήταν κερδοφόρα αλλά με μικρά κέρδη, επειδή σκεφτόταν τον πολίτη και όχι το κέρδος. Θα μπορούσε να έχει περισσότερα κέρδη, είπε, εάν οι τιμές ήταν υψηλότερες.
Και κατέληξε πως, η ανάπτυξη πλέον στην περιοχή μας είναι γραφική έννοια.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας