Αρχική » Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του κτήνους – παιδόφιλου

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του κτήνους – παιδόφιλου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας ΑΜ-Θ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του παιδόφιλου που ασελγούσε σε κορίτσια βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους.
Ο 43χρονος συνελήφθει πριν ένα χρόνο και κρατείται από τότε στις φυλακές, διότι το 2011 «είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις με τέσσερις ανήλικες, ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών, και παρήγαγε πορνογραφικό υλικό στο οποίο συμμετείχαν ο ίδιος και οι ανήλικες».
Πρόκειται για τον Πιντίδη Γεώργιο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1970 στη Γερμανία, κάτοικο Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα διαρκέσει μέχρι την αμετάκλητη περάτωση της ποινικής δίκης, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από ενδεχόμενες νέες πράξεις του στο μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25520-26300 και 25520-81806 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας