Αρχική » Νέα Δημοτική Παράταξη στην Αλεξανδρούπολη- Οι “επενδύσεις” το ενδιαφέρον της

Νέα Δημοτική Παράταξη στην Αλεξανδρούπολη- Οι “επενδύσεις” το ενδιαφέρον της

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 Ενώ το μεγάλο θέμα των ημερών στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (εκτός του ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ) ήταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Φωτιάδη, μία νέα πληροφορία – είδηση δημιουργεί ενδιαφέροντα στοιχεία για δημοσιογραφική ανάλυση. 
Τους τελευταίους μήνες σε διάφορα καφέ της πόλης και δημοσιογραφικά γραφεία γινόμασταν κοινωνοί κάποιων διαβουλεύσεων με θέμα τις Δημοτικές εκλογές.
Φαίνεται ότι αυτή η κινητικότητα ωρίμασε και ότι έχουν ήδη ληφθεί αποφάσεις για μία ακόμη δημοτική κίνηση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα, ομάδα πολιτών της Αλεξανδρούπολης αναλύοντας αποτελέσματα δημοσκοπήσεων και αφουγκραζόμενοι την κοινή γνώμη, έκριναν ότι υπάρχει σημαντικό ποσοστό της κοινωνίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης που φέρεται να είναι κουρασμένο από τις υποσχέσεις και τα λόγια των στελεχών της κεντρικής αλλά κυρίως της τοπικής και Περιφερειακής πολιτικής σκηνής για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.
Φαίνεται λοιπόν ότι η επίσημη ανακοίνωση νέας δημοτικής κίνησης για κάθοδο στις εκλογές είναι θέμα είτε ημερών είτε 1-2 μηνών.
Κεντρική σημαία της κίνησης: ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ! Όλες οι επενδύσεις με πρώτη τα ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ επειδή είναι έτοιμη για υλοποίηση. Αυτή η παράταξη θα στηρίξει κάθε νόμιμη επενδυτική δραστηριότητα όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν το LNG του Κοπελούζου, τον Ζεόλιθο, την Γεωθερμία, την παραχώρηση της χρήσης του αεροδρομίου, του λιμανιού, το φυσικό αέριο, τα λατομεία κ.α.
Τα στελέχη στην πλειοψηφία τους είναι επαγγελματίες της αγοράς (με μεγάλη συμμετοχή του κλάδου της εστίασης). Ακούσαμε ονόματα ενός δημοσιογράφου, δύο ιατρών, ενός γνωστού επιχειρηματία, δύο μηχανικών αλλά και 2 στελεχών του υπάρχοντος δημοτικού συμβουλίου. Το τελευταίο προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση.
Οι πρωτεργάτες της κίνησης κινούνται ιδεολογικά κυρίως στον φιλελεύθερο χώρο και είναι σίγουρο ότι η κίνηση θα διεμβολίσει την παράταξη Λαμπάκη αλλά και την παράταξη Φωτιάδη αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη την στελέχωση της τελευταίας.
Ως διεκδικητές της θέσης του επικεφαλής εμφανίζονται ο Δημοσιογράφος, ένας ιατρός και ένας επιχειρηματίας ο οποίος μάλλον τελικά θα επικρατήσει.
Τελικά όπως φαίνεται δεν θα δούμε μια μονομαχία γιγάντων δικηγόρων στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 (Φωτιάδης vs Λαμπάκης) γιατί θα υπάρξει ρυθμιστής χωρίς μάλιστα να μπορούμε να προβλέψουμε την δυναμική του.

Πηγή: faros24 online news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας