Αρχική » Εγκαινιάστηκε το Β’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης

Εγκαινιάστηκε το Β’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουλίου τα εγκαίνια του Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, του Προέδρου του Πολυκοινωνικού, κ. Αντώνη Βαμβακερού, των πρώην δημάρχων, κ. Γεωργίου Αλεξανδρή και κ. Ελευθέριου Γιοφτσίδη, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και σωμάτων ασφαλείας της περιοχής, καθώς και πλήθους κόσμου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της βόρειας και ανατολικής πλευράς της πόλης και ταυτόχρονα θα αποσυμφορήσει το Α΄ ΚΑΠΗ. Το κτίριο περιλαμβάνει δύο εντευκτήρια με κυλικείο, γραφείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, και τρεις ακόμη αίθουσες, οι οποίες θα διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την προηγούμενη δημοτική αρχή, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου, ενώ υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τη σημασία της λειτουργίας των ΚΑΠΗ: «Σήμερα βρίσκεται εδώ σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και άνθρωποι του πολιτισμού, του αθλητισμού, των γραμμάτων, και αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός γιατί καταδεικνύει τη σπουδαιότητα του θεσμού των ΚΑΠΗ. Και βέβαια μας δίνει το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση να σχεδιάσουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που υπήρχε, πρέπει πλέον οι χώροι αυτοί να αποτελέσουν πηγή ζωής, γιατί η τρίτη ηλικία έχει πολύ ζωή μπροστά της ακόμη, και γιατί όχι πολιτισμού, τέχνης και αθλητισμού και να ενισχύουν την αλληλεπίδραση των μελών με άλλες κοινωνικές ομάδες. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα ΚΑΠΗ και αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει μαζί με τη διοίκηση».

Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, κ. Αντώνης Βαμβακερός, εξέφρασε με τη σειρά του την ικανοποίησή για την παράδοση το έργου. «Εγκαινιάζουμε σήμερα το κτίριο του Β΄ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης, ένα συνεχιζόμενο έργο, το οποίο ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Πρόκειται για ένα χώρο, όπου θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις, αλλά θα παρέχονται και υπηρεσίες διασκέδασης, ενημέρωσης και θεραπείας στα μέλη του. Είναι μεγάλη χαρά ο Δήμος να δημιουργεί και να παραδίδει έργα επωφελή για τους δημότες. Ευχαριστώ τους προκατόχους μου που τίμησαν το θεσμό αυτό», δήλωσε σχετικά.

 Η τελετή ολοκληρώθηκε με μουσική εκδήλωση από τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας