Αρχική » Απρόσμενες εξελίξεις στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Απρόσμενες εξελίξεις στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η συνεδρίαση της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης-Έβρου με θέμα τα χρυσωρυχεία, όταν ξαφνικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης εμφανίστηκαν τα μέλη του νεοσύστατου φορέα από την περιοχή της Ροδόπης που είναι υπέρ της επένδυσης χρυσού.
Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διανομαρχιακή Επιτροπή, η ομάδα των συντεταγμένων μισθοφόρων από τις Σάπες «καθοδηγημένοι προφανώς από την εταιρεία χρυσού άπλωσαν πανό υπέρ των χρυσωρυχείων και δεν επέτρεπαν στο Δήμαρχο και τους παρευρισκόμενους να βγούν από την αίθουσα».
Από την πλευρά τους τα μέλη του νεοσύστατου φορέα δήλωσαν προς τους συγκεντρωμένους ότι από εδώ και στο εξής θα είναι παρόντες σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την επένδυση χρυσού για να τονίσουν προς κάθε κατεύθυνση τη συμφωνία της τοπικής κοινωνίας και την ανάγκη της επένδυσης με στόχο τις θέσεις εργασίας και το δικαίωμα στη δουλειά όλων.
Δήλωσαν επίσης προς τα μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής ότι αυτά που ήξεραν μέχρι σήμερα τελείωσαν και ότι από εδώ και στο εξής θα ακούγεται δυνατά και η δική τους φωνή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας