Προφίλ

STATUS ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με 14 Δελτία Ειδήσεων στις ολόκληρες ώρες, με όλα τα ρεπορτάζ της ημέρας και αναλύσεις στα θέματα που διαμορφώνουν την τοπική επικαιρότητα και τη ζωή στη Θράκη. Με πρωινή δημοσιογραφική ζώνη, από τις 07:00 ως τις 12:00, που ξέρει ότι … «δημοσιογραφία» είναι ότι ΔΕΝ θέλει η (κάθε) εξουσία ν’ ακούσει δημοσιοποιημένο. Τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις!

Είμαστε αλληλέγγυοι με οποιονδήποτε και οτιδήποτε υπερασπίζεται και προωθεί την ανάπτυξη, την ευημερία, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την πνευματική ανάταση της Θράκης μας. Είμαστε επικριτικοί και όταν χρειάζεται «πολεμικοί» σε καθετί που συντηρεί την αφασία, τη μιζέρια και το τέλμα στο δημόσιο βίο των Ελλήνων. Σ’ αυτή τη δημοσιογραφική αντίληψη επενδύουμε!
STATUS ΑΠΟΨΗ

STATUS ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Με 5 ψυχαγωγικές παραγωγές καθημερινά, για ένα ραδιόφωνο που είναι πιο κοντά στην ψυχή! Ένα ραδιόφωνο που είναι η παρέα μας και όχι ο «δάσκαλός» μας. Που μας ψυχαγωγεί, μ’ αυτό που θέλουμε κι όχι μ’ αυτό που θέλουν άλλοι. Εκπομπές που … «κρατάνε στιγμές», από το έτσι κι αλλιώς συναρπαστικό ταξίδι της ζωής.

Διαδρομές γόνιμες, μέσα από πρόσωπα της Θράκης που σημάδεψαν θετικά τα χρόνια που πέρασαν, που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας και δημιουργούν προϋποθέσεις πολιτισμού. Μεγάλα ρεπορτάζ που κοιτάζουν εκεί όπου άλλοι δεν έχουν καμιά διάθεση να κοιτάξουν, μέσα από οδοιπορικά φυγής και περιέργειας . Σταθερά «μέσα στον κόσμο», ποτέ από δίπλα, ποτέ ερήμην του.
STATUS ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

STATUS ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Πολιτιστικές παραγωγές που δεν περιορίζονται στη στενή έννοια του (συχνά) παρεξηγημένου όρου. Πολιτισμός είναι για μας, ένας ιππέας που φορτώνεται ο ίδιος τη σέλα του πληγωμένου ζώου του και ένας τεχνίτης που καταστρέφει δυο μηνών δουλειά, γιατί βρήκε κάποιο ψεγάδι στο έργο του! Αυτή είναι η σύγχρονη και ευρεία αντίληψή μας για τον πολιτισμό που ενισχύουμε στον τόπο μας . Μόνον έτσι θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και του βιοτικού μας επιπέδου.

Ειδικές ενότητες στα Δελτία Ειδήσεων και αθλητικές εκπομπές που προωθούν το αθλητικό πνεύμα και αναδεικνύουν τα τοπικά γεγονότα στα γήπεδα με καθαρότητα, νηφαλιότητα και χωρίς ιδιοτέλεια. Μακριά από «παράγκες» ή «παλάτια». Όμως, κοντά και στην κερκίδα και στους παράγοντες. Με συνεντεύξεις απ’ όλους εκείνους που αγωνίζονται με σοβαρότητα και ρομαντισμό, για να δουν και τρίτη ποδοσφαιρική ομάδα της Θράκης να παίζει στην Α’ εθνική κατηγορία.
STATUS ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

STATUS, ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επειδή λένε «πέσ’ μου τους φίλους σου, για να σου πω ποιος είσαι», επιλέξαμε με πολύ μεγάλη προσοχή αυτούς που κάνουμε ραδιοφωνική παρέα. Ο STATUS αναμεταδίδει εδώ και χρόνια, τμήμα του προγράμματος του «ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», του δημοφιλέστερου Ραδιοφωνικού Σταθμού στη Βόρεια Ελλάδα και πρώτου σε ακροαματικότητα εδώ και δυο δεκαετίες. Με ζωντανές συνδέσεις και κοινή φιλοσοφία προγράμματος που δεν περιορίζουν την δικτύωση σε μια ψυχρή αναμετάδοση.

Το πρόσφατα επενδεδυμένο κεφάλαιο, έδωσε στον STATUS την δυνατότητα να προσφέρει στους ακροατές του έναν καθαρό και κρυστάλλινο ήχο επεξεργασμένο με ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, έτσι όπως αξίζει στη φιλοσοφία ποιότητας και οργάνωσης του Σταθμού. Τεχνικοί, ηλεκτρονικοί, οδηγοί και τεχνίτες, φροντίζουν καθημερινά ώστε να φτάνει σε όλα τα ραδιόφωνα της Θράκης, άψογα και αδιάκοπα, το παραγόμενο ραδιοφωνικό προϊόν.
STATUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

STATUS ΣΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ
Το ψηλότερο σημείο της Θράκης, είναι η κορυφή της κεραίας του STATUS. Και αυτό δεν αποτελεί υπερβολή, ούτε είναι μεταφορική έννοια! (σ.σ.: το υψηλότερο κεραιοσύστημα Μ.Μ.Ε. στην περιοχή). Από εκεί ψηλά «βλέπουμε» το σύνολο του νομού Έβρου, από την Σαμοθράκη, μέχρι το βορειοανατολικότερο κομμάτι Ελληνικής γης, στο Ορμένιο, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, και τους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Επίσης τα αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό, ταξιδεύουν από την Αλεξανδρούπολη ως την Καβάλα, έχοντας συνεχώς ραδιοφωνική παρέα το πρόγραμμα του STATUS. Και επιπλέον… STATUS και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.statusradio.gr

Εκτός από την δυναμική ενημέρωση και την πολύπλευρη ψυχαγωγία, ο STATUS RADIO είναι το κατάλληλο διαφημιστικό όχημα για την αποδοτική προβολή προϊόντων, υπηρεσιών και εταιρειών. Αυτό το εγγυάται η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, όχι μόνο στους εν δυνάμει 500.000 ακροατές μας, αλλά και στους υψηλού κύρους διαφημιζόμενους του Σταθμού. Είναι όλοι όσοι «βγαίνουν στον αέρα μαζί μας», γιατί πίστεψαν στη δύναμη αυτού του Ραδιοφώνου, που στη συνέχεια έγινε δυναμική για την επιχείρησή τους.
STATUS ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

STATUS – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ο STATUS RADIO στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 200 τ.μ., στο 7ο ΧΛΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΥΝΟΡΩΝ (απέναντι από το αεροδρόμιο). Οι χώροι που πρόσφατα ανακαινίστηκαν για να ικανοποιηθούν οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις που προέκυπταν από τις λειτουργικές ανάγκες του Σταθμού, σχεδιάστηκαν από την αρχή της κατασκευής του κτιρίου που τις φιλοξενεί με βάση τις αναγκαίες υποδομές ενός Ραδιοφωνικού Σταθμού. On air studio, studio production, edit room, γραφεία δημοσιογράφων, λογιστηρίου και διοίκησης, χώροι υποδοχής, εργαστηριακοί χώροι και αποθηκευτικοί, όλα σχεδιασμένα με λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, ώστε να προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

Copyright © 2014 statusradio.gr