Αρχική » Ο Η. Κασιδιάρης Υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ΑΜΑΘ με την Χρυσή Αυγή;

Ο Η. Κασιδιάρης Υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ΑΜΑΘ με την Χρυσή Αυγή;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ανεβάζει βαθμούς το θερμόμετρο των Περιφερειακών εκλογών ειδικά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όσο πλησιάζει ο Μάϊος του 2019! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ακούσαμε για πρώτη φορά από την εκπομπή του Δημοσθένη Δούκα χθες το βράδυ στις 8 από τον STATUS RADIO, η Χρυσή Αυγή που επενδύει πολλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές λόγω των πολλών ανοιχτών εθνικών θεμάτων, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, σχεδιάζει να προτείνει την υποψηφιότητα του νυν Βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης! Η υποψηφιότητα του πιο προβεβλημένου Βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος, αναμένεται να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο το ήδη ταραγμένο πολιτικό σκηνικό της Περιφέρειας, ακόμη και για την ίδια την Χρυσή Αυγή που τους τελευταίους μήνες έχασε πολλά από τα στελέχη της που αποφάσισαν να αυτονομηθούν και να προετοιμάζουν νέο πολιτικό φορέα με συνεργαζόμενους.

Ένας από τους αυτονομημένους ήδη, είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Κιτσόπουλος που στηρίχθηκε την προηγούμενη φορά από την Χρυσή Αυγή για την Περιφέρεια ΑΜΑΘ και κατόρθωσε να εκλεγεί ως Σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο. (Πρόκειται άλλωστε για τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στον Έβρο μέχρι πρότινος). Τις έδρες αυτές λοιπόν, η Χρυσή Αυγή επιθυμεί να τις διατηρήσει και να τις αυξήσει σημαντικά με την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη, προσπαθώντας παράλληλα να συσπειρώσει ξανά τα μέλη της και να ανακόψει κάθε διάθεση αυτονόμησης.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η έλευση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην Κομοτηνή, για να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του «ΠΡΑΤΤΩ». Σε μια πόλη που το εθνικιστικό στοιχείο έχει  πολλούς οπαδούς, μέχρι και έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, το «κόκκινο πανί» Νίκος Κοτζιάς, ειδικά αυτόν τον καιρό, θέλει πολλά μέτρα προστασίας για να ξεδιπλωθεί …

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας