Αρχική » Run Greece: The dark side of the moon

Run Greece: The dark side of the moon

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τα νομίσματα  έχουν δύο πλευρές. Υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους ότι ένα γεγονός δεν παράγει μόνο συγχαρητήρια και επαίνους . Παράγει και αρνητική κριτική την οποία δεν μπορούν να κρύψουν οι θριαμβολογίες.  Τέτοιο παράδειγμα  είναι οι αγώνες “Run Greece” που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη.

Τα φρου-φρου, τα αρώματα και τα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς δεν μπορούν να κρύψουν την αντίδραση και την δυσφορία πολλών  (θα μπορούσα να πω και της τεράστιας πλειοψηφίας, αν είχα την δυνατότητα  να κάνω ανάλογη καταγραφή) πολιτών για την απόφαση των διοργανωτών να κλείσουν κεντρικές λεωφόρους της πόλης  για ένα 24ωρο για τις ανάγκες των αγώνων.  Η αναστάτωση και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κυκλοφοριακή ροή ήταν τεράστια.



Οι οδηγοί, και κυρίως αυτοί που μετέβαιναν σε υποχρεώσεις, υπέστησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία.

Μόνο σε μία τριτοκοσμική χώρα, όπως είναι η Ελλάδα και μία επαρχιακή πόλη της, οι επιθυμίες μιας ομάδας παράγουν αρνητικές επιπτώσεις στους πολλούς.  Η ενδιαφέρουσα  ιδέα του  συλλογικού τρεξίματος πρέπει να υλοποιείται με τρόπο που δεν δημιουργεί ανατροπές  στην καθημερινότητα του πολίτη. Η ικανοποίηση της ματαιοδοξίας των διοργανωτών των αγώνων δεν μπορεί να είναι πηγή ανορθολογισμού και αλλοπρόσαλλου σχεδιασμού.

Αν αμφισβητούν τις επισημάνσεις αυτές, ας τολμήσουν να κάνουν μια έρευνα της γνώμης των πολιτών για το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Όσον αφορά τις ανθρωπογενείς εκφράσεις με αφορμή τους αγώνες μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Οι αθλητές με υψηλή απόδοση που βρήκαν ευκαιρία να επιδείξουν τις επιδόσεις τους άνευ αντιπάλου. Οι παχουλοί και υπέρβαροι που νόμιζαν ότι έκαναν την καλή πράξη της χρονιάς στον εαυτό τους.

Τα ψώνια που γέμισαν το facebook με φωτογραφίες τους σε χαριτωμένες πόζες.

Οι πολιτικοί, οι πολιτευτές  και οι παράγοντες  που συμμετείχαν στους αγώνες έχοντας τη φαντασίωση ότι έτσι θα προσελκύσουν ψηφοφόρους .

Κάθε παράνοια βεβαίως έχει ακροατήριο.

Κάθε ακροατήριο ψάχνει θίασο.

Δ.Π.Δ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας