Αρχική » Με τα σκουπίδια οι Σαμοθρακίτες, στα σκουπίδια και τα παιδιά τους!!!

Με τα σκουπίδια οι Σαμοθρακίτες, στα σκουπίδια και τα παιδιά τους!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τι άλλο πρέπει να κάνουν στους Σαμοθρακίτες, για να τους πείσουν ότι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τα παιδιά τους ανήκουν σε έναν άλλον κατώτερο Θεό;

Απλοποίησαν διαδικασίες, άλλαξαν ακόμη και την νομοθεσία, κουβάλησαν δυο Υπουργούς στο νησί, για να πείσουν ότι άνθρωποι και σκουπίδια της Σαμοθράκης, πρέπει να ταξιδεύουν μαζί, ντε και καλά!!! Εσείς, αυτό δικαιούστε σου λέει και πολύ σας είναι!

Τρεις συμβάσεις κοινοποίησε ενδεικτικά, ο πλοιοκτήτης της SAOS FERRIES, με τις οποίες αποδεικνύει ότι σε άλλες νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας, τα απορρίμματα μεταφέρονται με ξεχωριστά ειδικά και επιδοτούμενα δρομολόγια, χωρίς να επιβαρύνουν τον δημοτικό προϋπολογισμό και ούτε φυσικά τους δημότες, έστω και με ένα ευρώ!

Και αν αυτό δεν έφτασε, συνέχισε άλλος Υπουργός!

Ο κ. Γαβρόγλου απέρριψε το αίτημα των 16 παιδιών της Σαμοθράκης που έδωσαν φέτος Πανελλήνιες, για να αξιοποιήσουν την εξτρά ποσόστωση, για την ένταξή τους στα ΑΕΙ, αφού η περιοχή τους είναι ενταγμένη σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης! Δεν το υποστήριξε λέει σωστά ο Δήμαρχος και το αίτημα απορρίφθηκε. Άλλωστε πολλοί κατά το παρελθόν, προκειμένου να εκμεταλλευτούν ανάλογα προνόμια, δήλωναν παράνομα διαφορετική κατοικία από την νόμιμη και ο κ. Υπουργός αποφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητα του νόμου, πάνω στη Σαμοθράκη! Λες και ήταν δύσκολο να εξεταστεί εξονυχιστικά, κάθε μία περίπτωση από τα 16 (όλα κι όλα) παιδιά της Σαμοθράκης!

Δυο περιπτώσεις που σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάρφωσαν στο σταυρό του μαρτυρίου το νησί, ακόμη πιο βάναυσα! Τι δεν καταλαβαίνετε;

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας