Αρχική » Κατσιμίγα ή Τσολακίδη θα επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια ΑΜΑΘ

Κατσιμίγα ή Τσολακίδη θα επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια ΑΜΑΘ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μεταξύ του πρώην Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜΑΘ Κώστα Κατσιμίγα από την Κομοτηνή και του Προέδρου του ΚΑΠΕ Βασίλη Τσολακίδη, θα επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη ΑΜΑΘ, με την στήριξή του! Κανείς εκ των δύο υποψηφίων δεν ήταν ποτέ πολιτογραφημένοι 100% στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι πολιτικές αναφορές τους ήταν περισσότερες στο ευρύτερο παλιό ΠΑΣΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Τσολακίδης, έχει ισχυρές αναφορές στον Έβρο, αφού υπήρξε από τους βασικούς πρωτεργάτες για την εγκατάσταση του εργοστασίου της THRAKON (YTOG) στην περιοχή της Ορεστιάδας. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ανέπτυξε «καλούς» δεσμούς με αρκετούς Δημάρχους της Περιφέρειας.



Οι Συριζαίοι εκτιμούν πως πρόκειται για δύο πρόσωπα που θα καταφέρουν να συσπειρώσουν γύρω τους την ευρύτερη κεντροαριστερά.

Η απόφαση μεταξύ των δύο, δεν έχει ληφθεί ακόμη ωστόσο η τελική επιλογή θα πρέπει να ανακοινωθεί σχετικά σύντομα, αφού μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται η ανακοίνωση όχι μόνον της ΝΔ (οριστικά Χρήστος Μέτιος), αλλά και άλλων κομμάτων όπως του ΚΙΝΑΛ, που θα επιλέξει μεταξύ του Γιώργου Ντόλιου, του Γιώργου Πεταλωτή, του Κώστα Παπακοσμά και του Κώστα Σιμιτζή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας