Αρχική » Καλύτερα να “μην περάσει του Μανούση”, παρά τα 16 παιδιά της Σαμοθράκης στα ΑΕΙ!

Καλύτερα να “μην περάσει του Μανούση”, παρά τα 16 παιδιά της Σαμοθράκης στα ΑΕΙ!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αν επιδείκνυε η Δημοτική Αρχή του νησιού, την ίδια πρεμούρα που επέδειξε για την ταυτόχρονη μεταφορά επιβατών και απορριμμάτων, με το πλοίο της γραμμής, τότε τα 16 παιδιά που έδωσαν φέτος πανελλήνιες στη Σαμοθράκη, θα είχαν οπωσδήποτε καλύτερη τύχη στα πανεπιστήμια της χώρας. Με αυτή την πικρία έμειναν γονείς και μαθητές στη Σαμοθράκη, που κυκλοφορούν εξαιρετικά θυμωμένοι στο νησί, αφού όπως είπε ο Υπουργός Κώστας Γαβρόγλου προχθές στη Βουλή, ο Δήμαρχος δεν υποστήριξε επαρκώς την ανάγκη ενεργοποίησης του νόμου, που προβλέπει επιπλέον πριμοδότηση για τους μαθητές που έδωσαν εξετάσεις σε περιοχές που ήταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.



Αντιθέτως για τα σκουπίδια, απλοποίησαν διαδικασίες, προκάλεσαν διευκρινιστικές εγκυκλίους, άλλαξαν ολόκληρη την νομοθεσία και κουβάλησαν και δυο Υπουργούς στο νησί, επιχειρώντας να θριαμβολογήσουν για την λύση ενός προβλήματος, που λέγεται Μανούσης! Ακόμη και σήμερα δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι του Μανούση!

Για την διεκδίκηση του αυτονόητου δικαιώματος των παιδιών, οι αντιδράσεις ήταν χαλαρές έως ανύπαρκτες και δια στόματος της φίλιας δύναμης Γαβρόγλου, ανεπαρκείς! Οι γονείς λένε ότι μεγαλύτερο αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος και οι φίλοι του Βουλευτές, για να «μην περάσει του Μανούση», παρά να περάσουν τα παιδιά τους στα πανεπιστήμια!

Φαίνεται ότι 16 οικογένειες της Σαμοθράκης, δεν θα ξεχάσουν μέχρι τον Μάιο αυτό το άδειασμα από τον κ. Βίτσα, ακόμα κι αν υποχρεώσουν τον Μανούση, να κάνει ΧΥΤΥ, …το οινοποιείο του στις Δάφνες!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας