Αρχική » Ζαμπούκης: “Πρώτα εσύ!” Για τον Φραγκούλη, όχι φράγκο,… ούτε φραγκούλι!

Ζαμπούκης: “Πρώτα εσύ!” Για τον Φραγκούλη, όχι φράγκο,… ούτε φραγκούλι!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τα βαφτίσια έγιναν, το «παιδί» μεγαλώνει και μένει να δούμε αν θα περάσει τις εξετάσεις τον Μάιο, να μπει στο Πανεπιστήμιο! Ο λόγος για την παράταξη του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννη Ζαμπούκη, που όπως άκουσα για πρώτη φορά από την εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη, στις 3 Οκτωβρίου δίνει το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ανήμερα της γιορτής του Διονυσίου Αεροπαγίτου, προστάτη των Δικηγόρων, σημειολογικά!

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο νονός στα βαφτίσια, (υποθέτω βέβαια), αλλά το όνομα της παράταξης θα είναι …«ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Πρώτα εσύ!». Μου είπαν επίσης και τα ονόματα δύο κυριών που θα «κοσμήσουν» τον συνδυασμό του Γιάννη Ζαμπούκη. Όχι δεν είναι η Ελένη Ιντζεπελίδου η μία, διότι αυτή εδήλωσε ότι πρώτα θα διαβάσει τα …προγράμματα και μετά θα αποφασίσει με ποιόν θα πάει. Αφού λοιπόν ο Ζαμπούκης δεν έβγαλε ακόμη πρόγραμμα, δεν είναι δυνατόν να έχει αποφασίσει η Ελένη.



Ωστόσο οι πρωταγωνιστές του Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δούκα Φραγκούλη, πάλι στον δικό μας Σ. Αποστολίδη! Έμαθα επίσης ότι όταν γνωστός εν ενεργεία αυτοδιοικητικός, πληροφορήθηκε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Δούκα Φραγκούλη, τη σχολίασε με την εξής φράση: «Όχι απλώς δε δίνω φράγκο, … αλλά ούτε φραγκούλι».

Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση πάντως, δεν πρόκειται για τον ίδιο που συνάντησε ο Φραγκούλης στα φανάρια, όταν πήγαινε στον STATUS και (κατά δήλωσή του), του έκανε το σήμα της νίκης με τα δύο του δάχτυλα! Για να εξηγούμαστε! Ωστόσο ανήκει στην παράταξη του Λαμπάκη, σαν τον προαναφερόμενο!

Επικίνδυνες ωστόσο αυτές οι συναντήσεις στα φανάρια και ας μην τις υποτιμούν μερικοί! Πάνω που πιάνεις τη συζήτηση, έρχεται ο άλλος, απρόσεκτος από πίσω, με «χαλαρά τα φρένα», και σε κάνει καινούργιο!!!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας