Αρχική » Ποια η σκοπιμότητα λειτουργίας δύο ΚΙΧΝΕ στον Έβρο;

Ποια η σκοπιμότητα λειτουργίας δύο ΚΙΧΝΕ στον Έβρο;

από statusradio.gr
2 σχόλια

Ο Σεπτέμβριος και ο  Οκτώβριος θα είναι δύο υπέροχοι μήνες για τους διακαώς επιθυμούντες να διοριστούν σε μια θεσούλα εις το Ελληνικόν Δημόσιο! Τα παθήματα του πολιτικού παρελθόντος, όταν οι κυβερνήσεις στη λογική των «ημετέρων», του «δώς τα όλα» και των «δικών μας παιδιών» ανακοίνωναν χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο, αλλά οι πολίτες τους γύριζαν την πλάτη την ώρα της κάλπης, δεν έγιναν ποτέ μαθήματα.

Μεταξύ του μπαράζ των προσλήψεων λοιπόν που ανακοίνωσε ήδη η σημερινή Κυβέρνηση, είναι και 2.000 θέσεις στον Ελληνικό Στρατό. Οι 400 από αυτές θα καλύψουν κενά στα στρατιωτικά νοσοκομεία, δύο εκ των οποίων λειτουργούν στον Έβρο! Ένα στο Διδυμότειχο και ένα σχεδόν δίπλα, στο μεγαθήριο ΠΓΝΑ της Αλεξανδρούπολης!



Ουδέποτε κανείς κατάφερε να μου εξηγήσει, γιατί είναι απαραίτητη στην σημερινή εποχή, η λειτουργία ΚΑΙ στρατιωτικών νοσοκομείων, δίπλα στις ήδη υπάρχουσες υγειονομικές μονάδες. Σημειώστε ότι δεν πήρα επαρκείς  απαντήσεις ούτε από στελέχη των ίδιων των ΚΙΧΝΕ στον Έβρο! Εγώ … ο άσχετος περί  των στρατιωτικών και ο αδαής επί των εθνικών μυστικών, υποθέτω ότι η χρησιμότητά τους βασίζεται σε καιρό πολέμου, για να νοσηλεύονται οι τραυματίες στρατιώτες και στρατιωτικοί με ασφάλεια και να μην διακινούνται τα στρατιωτικά μυστικά μέσω των … κουτσομπόληδων γιατρών και νοσηλευτριών των πολιτικών νοσοκομείων, όταν οι ασθενείς θα παραληρούν στο κρεβάτι του πόνου! (Καλά μην κάνετε έτσι, … λέμε τώρα!).

Έχει κανείς να μου πει κάποια άλλη δικαιολογία ή χρησιμότητα; Πολύ θα με υποχρεώσει!

400 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων θα απορροφηθούν στα ΚΙΧΝΕ της χώρας, όταν τα νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης ή του Διδυμοτείχου στενάζουν από την έλλειψη προσωπικού, όπως άλλωστε και οι ασθενείς τους στα νοσοκομειακά κρεβάτια;

Το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν αυτές οι μονάδες υγείας, δεν θα εξυπηρετούσε άραγε τους πάντες; Δεν θα προσέφερε μια αποτελεσματική οικονομία κλίμακος στον ακριβότερο τομέα των δημοσίων δαπανών της χώρας; Γιατί η συμπαθής τάξη των στρατιωτικών, να δικαιούται ειδικές και ξεχωριστές νοσοκομειακές υποδομές, στην κατασπαραγμένη μνημονιακή Ελλάδα; Δεν θα μπορούσαν άραγε να εξακολουθήσουν οι υποδομές αυτές να λειτουργούν (για να μην απαξιωθούν), ως πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου για ΟΛΟ τον κόσμο και … ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ … να ξαναλειτουργήσουν, για να μην ακούν οι κουτσομπόλες νοσοκόμες το παραλήρημα των τραυματισμένων στρατιωτικών;

Ποιος δεν αφήνει να γίνει αυτή η σημαντική μεταρρύθμιση; Οι στρατιωτικοί γιατροί που φοβούνται πως θα χάσουν τα δημοσιοϋπαλληλίστικα προνόμιά τους; Ο Υπουργός Καμμένος; Ο Υπουργός Πολλάκης ή ο Λιγάκης; Ή οι 400 υποψήφιοι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι;

Ειλικρινά σας το λέω, θα χαρώ πολύ, αν μου εξηγήσει κάποιος επαρκώς, πόσο χρήσιμα και απαραίτητα είναι τα ΚΙΧΝΕ, ειδικά του Έβρου σήμερα. Υπόσχομαι να υπαναχωρήσω και να ζητήσω συγνώμη αμέσως, αν οι «ενστάσεις» μου για τις νέες 400 θέσεις και για τις άλλες τόσες ήδη καλυμμένες στα δύο ΚΙΧΝΕ του Έβρου μόνο, τους αδικούν!

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

XEROLAS 20/09/2018 • 10:40 - 10:40

Η πολύ μικρός είναι ο συντάκτης η πολύ …χμμμ τι να πω, τα αυτονόητα? Ένας φορολογούμενος Αθηναίος καναπεδατος.

Απάντηση
Ανώνυμος 19/09/2018 • 18:53 - 18:53

Όταν ολοι οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν να πληρώνουν τις εισφορές που πληρώνουν οι στρατιωτικοί στο ταμείο τους τότε ναι να συγχωνευτούν γιατί ωραία και ιδεατά φαντάζουν όλα στο κείμενό σας το οποίο δίνει ενθουσιώδη φωνή σε κάθε έναν από αυτούς τους νεοιδεαλιστες που όλα θέλουν να τα φέρουν στα μέτρα τους, με τον κόπο και τον ιδρώτα αυτών που τόσο επιδεικτικά κατηγορούν για προνόμια. Σας καλώ λοιπόν να κατοικοεδρευσετε στον νομό Έβρου , και όχι απλά να τον επισκεπτεστε στον χάρτη του κινητού σας , να ζήσετε την ζωή του στρατιωτικού που τόσο προνομιακή είναι και στη συνέχεια να συνεχίσετε να υποστηρίζετε την άποψη σας περί κλεισίματος των κιχνε, όταν το πανεπιστημιακό δεν θα έχει γυναικολόγο για την έγκυο γυναίκα σας η παιδίατρο για το παιδί σας.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας