Αρχική » Με τις ρόδες (και τα χέρια) ψηλά

Με τις ρόδες (και τα χέρια) ψηλά

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ανακοίνωση του Δήμου Σαμοθράκης, προτρέπει δημότες, επισκέπτες και επιχειρηματίες να αποφεύγουν να πετούν σκουπίδια ή αν δεν γίνεται αλλιώς να τα συσκευάζουν καλά! Αυτό πρέπει να γίνει για λόγους «διασφάλισης της Δημόσιας υγείας», επειδή το καράβι δεν δέχεται πλέον την μεταφορά των απορριμμάτων στην Αλεξανδρούπολη!!!



Όταν η διασφάλιση της Δημόσιας υγείας επαφίεται στους δημότες, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες, σημαίνει ότι η Δημοτική Αρχή, που έχει στις βασικές της αρμοδιότητες το συγκεκριμένο αντικείμενο, έχει «σηκώσει τα χέρια ψηλά»!

Και οι κάδοι απορριμμάτων σήκωσαν τις ρόδες ψηλά, όπως φαίνεται και στο βάθος της πρόσφατης φωτογραφίας, από μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, την Παχιά Άμμο. Δίπλα σε … «ζουμερούς» κάδους που φυσικά δεν πλένονται ΠΟΤΕ, η σπασμένη άσφαλτος έχει ποτίσει από ζουμιά και μυρωδιές, μέρες πολλές, πριν την παύση της μεταφοράς των απορριμμάτων. Κι αυτοί «οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και οι επιχειρηματίες» δεν φαίνονται και πολύ πρόθυμοι να διασφαλίσουν την δημόσια υγεία ρε παιδί μου. Αλλά δεν είχε βγει ακόμη η ανακοίνωση του Δημάρχου… Τώρα που βγήκε… καλό φθινόπωρο Σαμοθράκη!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας