Αρχική » «Κάθετος Άξονας Έβρου», (μετά συγχωρήσεως)

«Κάθετος Άξονας Έβρου», (μετά συγχωρήσεως)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μεγάλη χαρά είχαμε στον Έβρο την προηγούμενη εβδομάδα, αφού παραδόθηκε σε κυκλοφορία το τμήμα του «κάθετου άξονα» (μετά συγχωρήσεως) του Έβρου, παρακάμπτοντας την Κορνοφωλιά! Ο Πουλιλιός δικαίως φωνάζει από τώρα για τις παροχετεύσεις του δρόμου και κάνει προσευχές για τις επόμενες ημέρες μετά τις ερχόμενες βροχές! Παράλληλα, ζητά την αποκατάσταση των φθορών του δρόμου, μέσα στην Κορνοφωλιά, που επί μήνες χρησιμοποιούνταν ως κύριος δρόμος!



Επόμενο βήμα (αργό και βαρύ) είναι η παράκαμψη του Προβατώνα! Εκεί οι ιδιοκτήτες γης, περιμένουν τις αποζημιώσεις των απαλλοτριώσεων, που είναι ακόμη … στον δρόμο!

Εν τω μεταξύ, όταν ο «κάθετος άξονας του Έβρου» (ξανά μετά  συγχωρήσεως) παραδοθεί εξ’ ολοκλήρου από το Αρδάνιο μέχρι το Ορμένιο, θα είναι όπως έχουμε καταλάβει καλά πλέον, ένας δρόμος μιάμισης λωρίδας κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και όχι δύο λωρίδων όπως μας είχαν υποσχεθεί αρχικά! Όμως ως «βολικοί» Εβρίτες, πάλι ευχαριστημένοι είμαστε!

Όταν μας επισκέφτηκε ο Υπουργός Υποδομών κύριος Σπίρτζης γιατί είχε να κόψει κάτι κορδέλες (μετά συγχωρήσεως) στον ίδιο δρόμο, ανακοίνωσε ότι το σύνολο του έργου θα παραδοθεί μέσα στο 2018!!! Βέβαια οι ρυθμοί των έργων τα τελευταία τρία χρόνια, είναι πολύ ταχύτεροι σε σύγκριση με τα καμώματα των προηγούμενων κυβερνήσεων. Βέβαια, την ίδια στιγμή, οι προηγούμενοι χρησιμοποιούν το παράδειγμα της ελιάς στη σαλάτα που αυτοί είχαν καταφέρει να …ζαλίσουν, προσπαθώντας να την τσιμπήσουν με το πιρούνι, και την κατάφεραν «ζαλισμένη» οι σημερινοί! Εμείς να δείτε ζαλάδες!!!

Όμως το 2018 μέχρι να τελειώσει, έχει ακόμη 3,5 μήνες και στην «προεκλογική» Ελλάδα, συνήθως γίνονται θαύματα. Στη χώρα των θαυμάτων του κυρίου Σπίρτζη, δεν αποκλείεται  βέβαια να γίνει ένα ακόμη και να βγει ο κύριος Υπουργός, αληθινός στις υποσχέσεις και τις προβλέψεις του!

Μέχρι τότε όμως ο «Κάθετος Άξονας» του Έβρου, ούτε τελείως … κάθετος θα είναι και πολύ περισσότερο ούτε άξονας. Το «κάθετος άξονας» θα το λέμε πάντα … «μετά συγχωρήσεως»! Γιατί θα είναι οι «συγχωρέσεις» που θα ζητούν όλοι οι προηγούμενοι, οι νυν και οι επόμενοι, από τις οικογένειες των θυμάτων του, στα τροχαία δυστυχήματα!

Οι Άγιοι Ακίνδυνοι (μεγάλη η χάρη τους) που έχτισε ο Δεσπότης δίπλα στον ημιτελή δρόμο … δεν βοηθάνε και πολύ. Καλός ο αγιασμός για να φύγουν τα ποντίκια, αλλά καλού κακού, πάρτε και καμιά γάτα (Περιφερειάρχη)!

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας