Αρχική » Διεθνής διάκριση για τη Νομική Κομοτηνής!

Διεθνής διάκριση για τη Νομική Κομοτηνής!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Φοιτητές και καθηγητές της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.  για μία ακόμη φορά απέδειξαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η σχολή και οι απόφοιτοί της εντός κι εκτός Ελλάδας.



Αυτή τη φορά οι φοιτητές Νομικής Χρύσα Κολόκα, Δημήτρης Καραγιάννης, Δέσποινα Χατζοπούλου, Κατερίνα Κοϊνάκη, υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους Ελένης Γερασούδη και Μαρίας-Δέσποινας Ψαρομηλίγγου υπό την εποπτεία της καθηγήτριας διεθνούς δικαίου δρ. Χαρά Αρώνη, πέτυχαν μία σημαντική διάκριση. Πιο αναλυτικά, η ομάδα που εκπροσώπησε τη Νομική Κομοτηνής και την Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στον διαγωνισμό εικονικής δίκης διεθνούς δικαίου Telders International Law Moot Court Competition 2018 και τιμήθηκε με το βραβείο Max Huber! Επιπλέον έλαβε το βραβείο του Carnegie για το καλύτερο δικόγραφο για την πλευρά του ενάγοντος καθώς και το Finalist Award.

Άξιο αναφοράς είναι πως η ομάδα της Νομικής Κομοτηνής συμμετέχει σε αυτή την εικονική δίκη από το 1986, ενώ την τελευταία δεκαετία καταφέρνει πάντα να “πλασάρεται” στην κορυφαία δεκάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας