Αρχική » Αγανάκτηση των κατοίκων του Διδυμοτείχου για τη έλλειψη νερού

Αγανάκτηση των κατοίκων του Διδυμοτείχου για τη έλλειψη νερού

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Δημήτρη Παναγιώτου

Αξιότιμοι  κύριοι
Με την επιστολή μου αυτή,θα ήθελα να σας κάνω γνωστό το μεγάλο πρόβλημα της ελειψης νερού που ζούμε στο Διδυμότειχο τις τελευταίες ημέρες και να εκφράσω την αγανάκτηση μου για την ανυπαρξία των υπευθύνων.
Τις τελευταίες μέρες , στη μέση του καλοκαιριού, ζούμε για μια ακόμα φορά στο Διδυμοτειχο  το πλέον «μόνιμο» φαινόμενο της ελειψης νερού.
Πριν 1 χρόνο ακριβως που είχαμε διαμαρτυρυθει για την ιδια  κατασταση η δημοτικη αρχη και η ΔΕΥΑΔ  μας ειχε διαβεβαιωσει ότι το  προβλημα θα λυνοταν με στοχευμενες παρεμβασεις και εργα.
Από τοτε περασε  1 χρονος  αλλα τιποτα δεν διορθωθηκε!!! Συχνές διακοπές νερου επι μονιμου βασεως και φτασαμε στο σημειο τον Ιουλιο του 2018 σε ημερες που η θερμοκρασία φτάνει τους 34 βαθμους να μην εχουμε και παλι το βασικοτερο αγαθό, το νερο.
Οι υπεύθυνοι του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης, για μια ακομα φορα αδιαφορούν για την ταλαιπωρία των πολιτών, δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση και καμιά μέριμνα ανακουφησης μας από το μεγάλο αυτό πρόβλημα.
Τίθονται ζητήματα διασφάλισης της υγείας των δημοτών, εξαιτίας της ανυπαρξίας των εκ του νόμου υπευθύνων, και  θα περιμέναμε από τον αρμόδιος εισαγγελέα να παρέμβει ώστε επιτέλους αν καποιοι είναι ανεπαρκεις και ανικανοι να διασφαλισουν στους πολίτες τους το  βασικό αυτό αγαθό, κάποια στιγμή να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη.
Αναγκαζομαστε να πηγαινουμε με τις οικογενειες μας σε διπλανά χωριά που έχουν νερό, για να κάνουμε ένα μπάνιο.
Διερωτηθηκε καποιος από τους υπευθυνους αν εχουν ολοι αυτή τη δυνατοτητα;Αραγε  μπορουν οι οικονομικα αδυνατοι συμπολιτες μας να πληρωνουν για εμφιαλωμενα νερα;
Οση κατανοηση και αν προσπαθουμε να δειξουμε ,πλεον δεν μπορουμε!!!
Η υπομονη μας εχει στερεψει!!!Τι θα πρεπει να κανουμε σαν δημοτες που κάθε τριμηνο πληρωνουμε υπερβολικους λογαριασμους υδρευσης της ταξης των 100-130 ευρω και νερο δεν εχουμε;
Θα μας αναγκασουν να εγκαταλειψουμε το ομορφο Διδυμοτειχο εξαιτίας της ανικανοτητας τους; Αραγε ποιος μελοντικος κατοικος θα επιλεξει το  Διδυμοτειχο για τοπο κατοικιας του,όταν γνωριζει ότι τις περισσοτερες μερες του καλοκαιριου και όχι μονο,δεν θα εχει νερο;
Γιατι πριν 1 χρονο μας εδιναν ψευτικες υποσχεσεις  ενώ γνωριζαν ότι  δεν είναι ικανοι να τις τηρησουν;
Με τι προσωπο καποιοι θα ξαναζητησουν την ψηφο μας στις επομενες δημοτικες εκλογες;
Εχουν καταφερει όταν λεμε Διδυμοτειχο να εννοουμε μονιμη ελειψη νερου!!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Παναγιωτου Δημητριος
Δημοτης Διδυμοτειχου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας