Αρχική » Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τουρκικά μέσα αναφέρουν πως ο συλληφθείς στις Καστανιές είναι ο Μούσα Αλέρικ 38 ετών, ο οποίος είναι δημοτικός υπάλληλος της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ο συλληφθείς είναι ο Μούσα Αλέρικ 38 ετών ο οποίος είναι υπάλληλος του Δήμου της Αδριανούπολης ο οποίος εργάζεται στην υπηρεσία ύδρευσης.

Όλα συνέβησαν στις 4 ώρα το απόγευμα όταν σήμανε συναγερμός στο Ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές όταν είδαν ένα σκαπτικό μηχάνημα να κατευθύνεται προς την Ελληνική πλευρά.

Παρά τις παραινέσεις των Ελλήνων στρατιωτών προς τον οδηγό να σταματήσει ο ίδιος συνέχισε με αποτέλεσμα οι έλληνες στρατιώτες να παρέμβουν και να τον συλλάβουν.

Ο Τούρκος πολίτης κρατείται στο τελωνείο στις Καστανιές όπου και ανακρίνεται. Σημειώνεται πως επάνω του είχε ταυτότητα από την οποία προκύπτει πως πρόκειται για πολίτη και όχι για στρατιωτικό.

Υπενθυμίζεται πως στις 20 Μαρτίου είχε συλληφθεί ένας ακόμη Τούρκος πολίτης ο οποίος είχε εισέλθει στη χώρα μας σε κατάσταση μέθης και του είχε επιβληθεί μετά από τις νόμιμες διαδικασίες και πρόστιμο 1500 ευρώ.



Ο Αντιδήμαρχος της Αδριανούπολης δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ πως ο Τούρκος οδηγός ίδιος προσπάθησε να κάνει ελιγμούς στην ουδέτερη ζώνη ενώ σημειώνει πως δεν ξέρει εάν πρόκειται για Ελληνικά αντίποινα ή όχι.


Έκτακτη σύσκεψη έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου στη σκιά της σύλληψης του Τούρκου στα σύνορα στον Έβρο.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας