Αρχική » Πάγκαλος: Στον Εβρο μας την είχαν στημένη οι Τούρκοι -Επρεπε να παραιτηθεί ο Καμμένος

Πάγκαλος: Στον Εβρο μας την είχαν στημένη οι Τούρκοι -Επρεπε να παραιτηθεί ο Καμμένος

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Στον Έβρο δεν μπορεί να έγινε λάθος από τα 2 παιδιά, προφανώς μας την είχαν στημένη οι Τούρκοι», εκτίμησε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Δεν έγινε λάθος από την πλευρά των παιδιών, έγινε από την πλευρά της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας», συνέχισε, «και θα έπρεπε ο Πάνος Καμμένος να έχει παραιτηθεί. Έπρεπε να δοθεί εντολή στους στρατιώτες να προσέχουν και να μην μπαίνουν σε τουρκικό έδαφος».

Όσον αφορά τις δηλώσεις Ερντογάν ότι τη Σμύρνη το 1922 δεν την έκαψαν οι Τούρκοι αλλά οι Έλληνες, ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι όλα αυτά είναι πάγια χαρακτηριστικά της τουρκικής μυθοπλασίας και ότι θα καλέσει τον Τούρκο πρόεδρο να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη γιατί μάλλον δεν έχει πάει… «Δεν τον πολυαγαπούν εκεί», συμπλήρωσε.



«Στον Έβρο να μην κάνουμε περιπόλους μέσα στο τουρκικό έδαφος, γιατί μας συλλαμβάνουν και ερχόμαστε σε δύσκολη θέση. Και στο Αιγαίο να μην πηγαίνουν νεαροί να αφήνουν το φραπέ τους», είπε επίσης ο κ. Πάγκαλος.

«Δεν ξέρω αν θα απελευθερωθούν οι δύο στρατιωτικοί μετά τις εκλογές. Προφανώς μας την είχαν στημένη στον Έβρο. Δεν φταίνε τα παιδιά, φταίει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και θα ‘πρεπε να παραιτηθεί ο ΥΕΘΑ. Θα έπρεπε να έχουν πει στα περίπολα να προσέχουν και να μην μπαίνουν σε τουρκικό έδαφος», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τη δήλωση Ερντογάν και την πυρκαγιά στη Σμύρνη το 1922, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σημείωσε: «Τίποτα καινούργιο δεν λέει ο κ. Ερντογάν. Όλα αυτά είναι συγκροτημένα στοιχεία της τουρκικής παράκρουσης κάθε φορά που αναφέρεται κανείς στην Ελλάδα ή στην επιρροή της στην Ιστορία». Και πρόσθεσε: «Θα καλέσω τον κ. Ερντογάν να κάνει μια βόλτα στη Σμύρνη γιατί μου φαίνεται δεν έχει πάει, δεν τον πολυαγαπούν εκεί πέρα».

Επανέλαβε, δε, ότι παρά το γεγονός πως τέτοιες δηλώσεις είναι «πάγια χαρακτηριστικά της τουρκικής μυθοπλασίας», το ζητούμενο είναι ότι «ο Ερντογάν όπως και οι αντίπαλοί του θα αποθρασυνθούν για τις εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το Σάββατο στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην καταστροφή της Σμύρνης, λέγοντας πως «το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε σε αυτή την ωραία πόλη είναι από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη την ώρα που υποχωρούσαν»

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας