IV

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το 2012 είχε συμμετάσχει στη διαδικασία αγοράς του 83,33% των μετοχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης  που κατείχε η υπό εκκαθάριση Αγροτική τράπεζα. Η επιχείρηση τότε δεν ευδοκίμησε για τον Ιβάν Σαββίδη . Σήμερα  όμως οι συνθήκες είναι απόλυτα ευνοϊκές  για το αφεντικό του ΠΑΟΚ .

  •  Η κυβέρνηση  απέτυχε οικτρά  (διορίζοντας κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης ) στη διαχείριση και σωτηρία της ΕΒΖ. Οι ιδεοληψίες  των Υπουργών και των γραφειοκρατών  του ΣΥΡΙΖΑ ισοπεδώθηκαν από την πραγματικότητα  (όπως με την “υπερήφανη διαπραγμάτευση” του 2015). Οι αριθμοί αποδείχθηκαν “ξεροκέφαλοι” και δεν υποτάχθηκαν στις απαιτήσεις τους. Τα Συριζαϊκά οικονομικά ήθελαν να είναι βιώσιμη μιά επιχείρηση που πωλεί 400 € τον τόνο ζάχαρης , ενώ της κοστίζει 700 . Και φυσικά ως εργατοπατέρες  ανέχονται ο μέσος ετήσιος μισθός στην επιχείρηση να φθάνει τις 48.000 € !!!!

Ζήτησαν την μεσολάβηση του Πρωθυπουργού πριν δέκα ημέρες για τη σωτηρία της και αυτός……

  •  Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναδειχθεί σε τέταρτο πυλώνα της σημερινής κυβέρνησης  μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και τον Καραμαλισμό.

Ο “Εθνικός Ευεργέτης” της ΣΕΚΑΠ που την πούλησε σε Ιάπωνες έναντι 1,6 δισ. Δολαρίων έχει πλέον άφθονο νομιμοποιημένο χρήμα για να ξοδέψει σε επενδύσεις  και να κάνει  χατήρια στον Τσίπρα. Ένα από αυτά , λένε οι πληροφορίες , θα είναι ίσως η αγορά της ΕΒΖ.

  • Αυτό όμως που θα περιπλέξει άσχημα τα πράγματα θα είναι οι εξελίξεις στα λεγόμενα “εθνικά θέματα” όπως και η περιπέτεια του  ΠΑΟΚ.

Αν το Σκοπιανό και το πρωτάθλημα δεν συμφωνούν με τις επιθυμίες του Ιβάν , τότε θα έρθει μία ακραία και επικίνδυνη προοπτική.

Η δημιουργία ενός εθνικιστικού ακροδεξιού “κόμματος του Βορρά” με την ενίσχυση του Ι. Σαββίδη. Και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει .

Ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

 

 

 Κ.Ε. του Κ.Κ.Σ.Ε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας