Αρχική » Το «Alexandroupoli» δεν είναι και τόσο … «on line»! Οι εμμονές και το χούι, δεν κρύβονται!

Το «Alexandroupoli» δεν είναι και τόσο … «on line»! Οι εμμονές και το χούι, δεν κρύβονται!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αφήσαμε να περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες, περιμένοντας ότι ο διαχειριστής του alexandroupolionline, Βασίλης Τουρλιάδης (που ακόμη κρύβεται), θα αντιδράσει τουλάχιστον με την ίδια ταχύτητα με την οποία έσπευσε να επισημάνει το αναγνωρισμένο λάθος μας, για την αναδημοσίευση του iefimerida.gr.! Μέχρι αυτή την ώρα, αποφεύγει να δημοσιεύσει την απάντηση του Σταύρου Αποστολίδη, (γραμμένη σε ύφος που αρμόζει στα ποντικάκια που χαντακώνονται στην τρύπα τους), όπως ακριβώς του την στείλαμε το πρωί της Δευτέρας. Παραθέτουμε και το αποδεικτικό, όταν επαναλάβαμε για δεύτερη φορά την αποστολή, μήπως και η πρώτη … κάπου παράπεσε!

Τέτοιο θάρρος, τέτοια αντικειμενικότητα, τέτοια δημοκρατία! Χαρείτε τον δημοκράτη, τον άτεγκτο, τον μαχητή του δικαίου, τον σκληρό τιμωρό και τον αλάνθαστο δαιμόνιο blogger! Βρίζει και συκοφαντεί, όποιον επιθυμεί ή του υπαγορεύουν τα αξεπέραστα κόμπλεξ του και δεν επιτρέπει να δημοσιευτεί η απάντηση, η άλλη άποψη ή έστω η … απολογία του κατηγορούμενου! Και μετά, έχει το θράσος να παραδίδει και …ταχύρυθμα μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας!

Αφού λοιπόν αρνείστε την δημοσίευση κύριε Βασίλη Τουρλιάδη στο alexandroupolionline, δημοσιεύουμε εμείς σήμερα την απάντηση – σχόλιο του Σταύρου Αποστολίδη! Αλλά μην επιμείνετε ξανά σε μαθήματα αντικειμενικότητας, γιατί, (όπως εμείς ξέραμε άλλωστε), έχετε πάρει διαζύγιο από την ίδια, εδώ και καιρό. Τώρα το κατάλαβαν και οι υπόλοιποι! Ελπίζουμε επίσης ότι σύντομα θα αποκτήσετε θάρρος και θα πάψετε να κρύβεστε, λέγοντας την άποψή σας και βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή σας κάτω από τα κείμενά σας, έτοιμος να αναγνωρίσετε γρήγορα και τα δικά σας λάθη. Δεν καταλαβαίνουμε τι φοβάστε! Ούτε οι «κουκουλοφόροι» της … NOVARTIS δεν κάνουν έτσι!

Για να τελειώνουμε λοιπόν, σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση κύριε Βασίλη Τουρλιάδη! Και φυσικά … «πάλι ορίστε», όπως θα διαβάσετε…

Με την ανάλογη … εκτίμηση

statusradio.gr

 

 

ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 

Βασιλάκη Τουρλιάδη (έτσι δε σε λένε;)

Βρε καλώς τον! Τι έγινε βρε Βασιλάκη;

Σου πέσανε τα «κλικ» και είπες να ασχοληθείς πάλι μετά από χρόνια με τον Αποστολίδη, μπας και προκαλέσουμε λίγο σαματά;

Λοιπόν! Αποφάσισα να σε βοηθήσω! Δια της παρούσης, συμμετέχω στην πρώτη ημέρα (ε, δεν είναι και για χόρταση) των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων που οργάνωσες, με αφορμή το ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που διέπραξα εις βάρος της πατρίδας, της θρησκείας και μη σου πω και της οικογένειας.

Βασιλάκη, σου ζητώ ταπεινά συγνώμη γονυπετής, με σκυμμένο το κεφάλι και με δάκρυα στα μάτια! Ναι, εγώ ο … «μεγαλοδημοσιογράφος»! Εντάξει, έκανα λάθος. Αλλά ήταν ανάγκη βρε Βασιλάκη όμως, να μου το χτυπάς αυτό με την ηλικία μου; Πολύ με πλήγωσες! Εκτός κι αν αυτό το … «μεγαλοδημοσιογράφος», δεν ήταν για την ηλικία μου αλλά ήταν … ειρωνικό σχήμα λόγου. (Λες;) Τι να σου πω βρε Βασιλάκη με μπέρδεψες!

Αφήνω όμως τώρα το δικό μου, γνωστό ειρωνικό ύφος, για το οποίο κατά το παρελθόν με έκραζες πάλι, (και όπως κατάλαβες, μυαλό δεν έβαλα ακόμη), για να σου γράψω τα εξής:

Πρόκειται όπως αντιλήφθηκες, για αναδημοσίευση από αθηναϊκή ιστοσελίδα, το όνομα της οποίας αναφέρεται, όπως ΠΑΝΤΑ κάνουμε, στο τέλος της ανάρτησης, (όπως είδες και δεν έγραψες βέβαια, από την πολύ χαρά σου), για να αποδώσουμε τις πληροφορίες εκεί όπου ανήκουν αλλά και για να δηλώσουμε ότι δεν πρόκειται για δικό μας κείμενο. Ξέρεις η αναφορά της πηγής, δεν γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να δείξεις ότι δεν … «κλέβεις» τις ειδήσεις των «συναδέλφων σου», (αν και τις έχεις κλέψει ήδη). Ένας δεύτερος λόγος, είναι για να δηλώσεις ότι δεν παίρνεις εσύ την ευθύνη για τις απόψεις ή τις πληροφορίες του συντάκτη. Βέβαια, οφείλω να αναγνωρίσω, ότι το συγκεκριμένο κείμενο, θα έπρεπε να συνοδεύεται από ένα σχόλιο που θα επισήμανε … πόσο «μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά της Αττικής». Αυτή τη φορά το έκανες εσύ και έπραξες άριστα!

Υποθέτω ότι ολοκλήρωσες ωστόσο, το έργο σου με τις επισημάνσεις των λαθών των … «μεγαλοδημοσιογράφων». Φαντάζομαι ότι έστειλες ήδη στο iefimerida.gr, ένα mail διαμαρτυρίας για την ασχετοσύνη τους! Ε;

ΟΟΟΟΟΧΙ; Βρε Βασιλάκη, θα παρεξηγηθώ! Θα νομίσω ότι το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να κράξεις τον Αποστολίδη πάλι! Αλλά άντε δεν πειράζει! Δεν κρατάμε κακίες μεταξύ μας! (Αν δεν κατάλαβες, έχουμε εδώ και ώρα επιστρέψει στο γνωστό αγαπημένο σου «ειρωνικό ύφος»).    

Μάθε τέλος, ότι η ανάρτηση δεν έγινε από εμένα, αλλά μικρή αξία έχει αυτό, γιατί εσύ πάλι εμένα θα έπρεπε να κράξεις! Βλέπεις το statusradio.gr, έχει ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, γραφεία κλπ, στα οποία δέχεται μηνύσεις, μπινελίκια και άλλα … «εδώδιμα αποικιακά», αλλά και καμιά φορά, καλές κουβέντες, που και που και κανένα ευχαριστώ, μερικά βραβεία, και συχνότατες αναγνωρίσεις για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα, το ονοματεπώνυμο που εσύ θες εμμονικά να βρίζεις.

Δικαιούσαι βέβαια και δεν θα μπορούσα να σου το στερήσω ποτέ, αφού τόσο σε διασκεδάζει ή μάλλον σε βοηθάει κιόλας! Να ήξερα βρε Βασιλάκη τι είναι αυτό που σε έχει ντοπάρει τόσο πολύ μαζί μου, να σου το ενίσχυα βρε άνθρωπε, μήπως και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα! Εγώ δεν ξέρω καν ποιος είσαι! Ήξερα βέβαια έναν Βασίλη Τουρλιάδη που ήθελε πριν από χρόνια να γίνει Βουλευτής Έβρου με την ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου και αποδείχθηκε ότι το ήθελε τελικά, μόνον αυτός κι η μάνα του! Ξέρω κι αλλά ενδιαφέροντα γι’ αυτόν (…), αλλά δεν μπορεί να είσαι εσύ, Βασιλάκη μου, γιατί αυτός ήταν βλάκας! Δεν ήταν σαν κι εσένα! Αλήθεια τι απέγινε αυτή η ψυχή; Μήπως είναι συγγενής σου και έχεις νέα του;

Πριν σε αποχαιρετήσω και σε ευχαριστήσω για τον χώρο που μου διέθεσες, θα ήθελα να σε παρακαλέσω για μια χάρη. Βρες σε παρακαλώ μια πιο σύγχρονη φωτογραφία μου, γιατί αυτή που βάζεις για «να μου πετάτε βελάκια» με τους φίλους σου, είναι φωτογραφία τουλάχιστον 20ετίας και δεν ανταποκρίνεται ούτε στο προσωνύμιο «μεγαλοδημοσιογράφος», ούτε στην σκληρή σημερινή πραγματικότητα των 53 ετών που πέρασαν από πάνω μου. Γιατί τώρα μάλιστα! Έχω γίνει «μεγαλοδημοσιογράφος»!

Αν δεν βρεις καινούργιες φωτογραφίες και τα σωστά logo’s του STATUS 94.2, πες μου να σου στείλω εγώ. Το κάνεις που το κάνεις το καλό, … κάντο σωστά! Θα με υποχρεώσεις!!!

 

Φιλάκια Βασιλάκη Τουρλιάδη

         Πάλι ορίστε!

     Σταύρος Αποστολίδης

(Μεγαλοδημοσιογράφος)  

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας