Πυροβολισμοί στις Καστανιές για έναν Τούρκο μεθυσμένο πολίτη που πέρασε τρέχοντας τα σύνορα


Σε κατάσταση συναγερμού ετέθησαν οι Ελληνικές αρχές στο Τελωνείο των Καστανεών, όταν χθες το βράδυ μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, ένας 40χρονος Τούρκος πολίτης κουρδικής καταγωγής, πέρασε πεζός, τρέχοντας από το τουρκικό φυλάκιο και εισήλθε παράνομα στον χώρο του ελληνικού τελωνείου στις Καστανιές.

Ο Τούρκος ήταν σε κατάσταση μέθης και διέθετε διαβατήριο αλλά όχι βίζα και δεν ήταν σε κατάσταση να εξηγήσει στις ελληνικές αρχές, τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της «επίσκεψής» του . Διέμενε στα Άδανα της Τουρκίας και είναι Κουρδικής καταγωγής, υδραυλικός στο επάγγελμα.

Οι Τούρκοι στρατιώτες από το φυλάκιό τους, πυροβόλησαν με αβολίδωτα πυρά στον αέρα για εκφοβισμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συνοδευόταν και από άλλους τρεις τούρκους πολίτες, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να περάσουν από το Τουρκικό φυλάκιο γιατί συνελήφθησαν ή κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο 40χρονος Τούρκος κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας, όπου οδηγήθηκε αμέσως μετά την σύλληψή του στο Τελωνείο Καστανεών.Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr