ΙΙΙ


  •  Χαρές και πανηγύρια για την Αλεξανδρούπολη. Ο τρίτος πυλώνας της κυβέρνησης , ο καραμανλισμός θα κοσμήσει με την παρουσία του τις εορτές των “ελευθερίων” της πόλης στις 14 Μαΐου.Με την υψηλότερη θεσμική έκφραση του : τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο. Ο οποίος ως υπουργός μεγαλούργησε όπως είναι γνωστό. Και σήμερα στηρίζει την κυβέρνηση Σύριζανελ. Ας Προσέχαμε!
  • Το ΔΠΘ βιώνει εδώ και μερικούς μήνες μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε μια πρωτοφανής κατάσταση και τα προβλήματα του είναι πολλά και μεγάλα. Η οποία για ν’ αντιμετωπισθεί απαιτεί ηρεμία , ενότητα και συλλογικότητα. Ίσως οι πρυτανικές εκλογές που θα διενεργηθούν μεταξύ 15-20 Μαΐου να είναι η λύση. Περιμένουμε με αγωνία αν θα πρυτανεύσει η λογική ή η διχόνοια.
  • Ποιο είναι τα χαρακτηριστικό των ηχηρών πλην άσαρκων λέξεων που εκφωνούν διάφοροι τοπάρχες αιρετοί. Η χρήση κοινοτυπιών και μελοδραματικών διατυπώσεων. Κορυφαίο δείγμα η φράση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς στην προσφώνηση του στη Λυδία Κονιόρδου , στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης. «Ιδιαίτερα όμως θέλω να τονίσω ότι ο πολιτισμός βρίσκεται στο DNA  του Εβρίτη». Εδώ λιποθυμάμε. Ο Πέτροβιτς ως βιολόγος εντόπισε τα συστατικά του DNA μας. Που είναι το αποκλειστικό μας χαρακτηριστικό έναντι των άλλων απολίτιστων Ελλήνων. Ο ύμνος της κενότητας. Που οδήγησε την Υπουργό να εύχεται ν’ ανοίξει η γη να την καταπιεί για να γλυτώσει από τους πύρινους λόγους του Πέτροβιτς.

 

Πολίτμπιρο


Θα θέλατε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας;

Η συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου και του e-mail είναι προαιρετική.


Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr