Αρχική » ΙΙΙ

ΙΙΙ

από statusradio.gr
0 σχόλιο
  •  Χαρές και πανηγύρια για την Αλεξανδρούπολη. Ο τρίτος πυλώνας της κυβέρνησης , ο καραμανλισμός θα κοσμήσει με την παρουσία του τις εορτές των “ελευθερίων” της πόλης στις 14 Μαΐου.Με την υψηλότερη θεσμική έκφραση του : τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο. Ο οποίος ως υπουργός μεγαλούργησε όπως είναι γνωστό. Και σήμερα στηρίζει την κυβέρνηση Σύριζανελ. Ας Προσέχαμε!
  • Το ΔΠΘ βιώνει εδώ και μερικούς μήνες μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Για διάφορους λόγους δημιουργήθηκε μια πρωτοφανής κατάσταση και τα προβλήματα του είναι πολλά και μεγάλα. Η οποία για ν’ αντιμετωπισθεί απαιτεί ηρεμία , ενότητα και συλλογικότητα. Ίσως οι πρυτανικές εκλογές που θα διενεργηθούν μεταξύ 15-20 Μαΐου να είναι η λύση. Περιμένουμε με αγωνία αν θα πρυτανεύσει η λογική ή η διχόνοια.
  • Ποιο είναι τα χαρακτηριστικό των ηχηρών πλην άσαρκων λέξεων που εκφωνούν διάφοροι τοπάρχες αιρετοί. Η χρήση κοινοτυπιών και μελοδραματικών διατυπώσεων. Κορυφαίο δείγμα η φράση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ. Πέτροβιτς στην προσφώνηση του στη Λυδία Κονιόρδου , στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης. «Ιδιαίτερα όμως θέλω να τονίσω ότι ο πολιτισμός βρίσκεται στο DNA  του Εβρίτη». Εδώ λιποθυμάμε. Ο Πέτροβιτς ως βιολόγος εντόπισε τα συστατικά του DNA μας. Που είναι το αποκλειστικό μας χαρακτηριστικό έναντι των άλλων απολίτιστων Ελλήνων. Ο ύμνος της κενότητας. Που οδήγησε την Υπουργό να εύχεται ν’ ανοίξει η γη να την καταπιεί για να γλυτώσει από τους πύρινους λόγους του Πέτροβιτς.

 

Πολίτμπιρο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας