Αρχική » «Γκρίζοι Λύκοι» κατά Πατριαρχείου στη Θράκη

«Γκρίζοι Λύκοι» κατά Πατριαρχείου στη Θράκη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Πρωτοφανή επίθεση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και προσωπικά στον κ. Βαρθολομαίο εξαπέλυσε προ ημερών η μειονοτική εφημερίδα της Θράκης «Millet», που λέγεται πως αποτελεί όργανο της τουρκικής προπαγάνδας μέσω του γνωστού στην περιοχή αρθρογράφου Φεϊζουλάχ Χασάνκαγια.

Με φρασεολογία που θυμίζει «Γκρίζους Λύκους», ο αρθρογράφος κάνει λόγο για καταστροφική και επώδυνη «πυρκαγιά», που ανάβουν το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και η Θεολογική Σχολή της Χάλκης (σ.σ.: που, όμως, είναι κλειστή) σε βάρος της «τουρκικής» μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Υποστηρίζεται, μάλιστα, ότι στην παράδοση του Φαναριού υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια η προσπάθεια να εμποδιστεί η εξάπλωση του Ισλάμ.

Οπως πληροφορείται το «S», είναι η πρώτη φορά που οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες εντοπίζουν τόσο έντονη πολεμική εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου από τη «Millet».

«Είναι μεγάλο θέμα η διεξαγωγή της τουρκικής προπαγάνδας εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου από ελληνικό έδαφος», έλεγε στο «S» κρατικός αξιωματούχος.

Πηγή εφημερίδα “Secret”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας