«Γκρίζοι Λύκοι» κατά Πατριαρχείου στη Θράκη


Πρωτοφανή επίθεση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και προσωπικά στον κ. Βαρθολομαίο εξαπέλυσε προ ημερών η μειονοτική εφημερίδα της Θράκης «Millet», που λέγεται πως αποτελεί όργανο της τουρκικής προπαγάνδας μέσω του γνωστού στην περιοχή αρθρογράφου Φεϊζουλάχ Χασάνκαγια.

Με φρασεολογία που θυμίζει «Γκρίζους Λύκους», ο αρθρογράφος κάνει λόγο για καταστροφική και επώδυνη «πυρκαγιά», που ανάβουν το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και η Θεολογική Σχολή της Χάλκης (σ.σ.: που, όμως, είναι κλειστή) σε βάρος της «τουρκικής» μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Υποστηρίζεται, μάλιστα, ότι στην παράδοση του Φαναριού υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια η προσπάθεια να εμποδιστεί η εξάπλωση του Ισλάμ.

Οπως πληροφορείται το «S», είναι η πρώτη φορά που οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες εντοπίζουν τόσο έντονη πολεμική εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου από τη «Millet».

«Είναι μεγάλο θέμα η διεξαγωγή της τουρκικής προπαγάνδας εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου από ελληνικό έδαφος», έλεγε στο «S» κρατικός αξιωματούχος.

Πηγή εφημερίδα «Secret»Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr