Αρχική » ΕΒΖ: «Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε ίδιες τιμές και μετά μετάνιωσε γιατί …δεν ήξερε»

ΕΒΖ: «Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε ίδιες τιμές και μετά μετάνιωσε γιατί …δεν ήξερε»

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Ακόμη περιμένουν τους κυβερνητικούς Βουλευτές του Έβρου οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, για να τους ενημερώσουν για το μέλλον της τελευταίας μεγάλης βιομηχανίας του Έβρου.

Οι Βουλευτές δεν ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού που τους ζήτησαν οι εργαζόμενοι στις 11 Μαρτίου και περιμένουν πλέον να τους ορίσουν οι ίδιοι νέα ημερομηνία συνάντησης. Εν τω μεταξύ ο χρόνος πιέζει για την έναρξη της νέας καλλιεργητικής περιόδου, με τους τευτλοπαραγωγούς να πρέπει να αποφασίσουν το πολύ μέχρι τα μέσα Απριλίου, αν θα τους συμφέρει να ξαναβάλουν στα χωράφια τους τεύτλα.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΒΖ Βαγγέλης Μπιμπισίδης, έλεγε σήμερα στον STATUS, ότι ο Πρόεδρος της ΕΒΖ, αν και υποσχέθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του, ίδιες τιμές με τις περσινές, μετά αναίρεσε την δέσμευσή του, επικαλούμενος απειρία, διότι «ήταν μόνον 23 ημέρες Πρόεδρος»!

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Δ. ΜΑΡΙΝΟΣ 16/03/2018 • 21:53 - 21:53

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ! ΖΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 2012 – 2014 ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΒΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΜΕΝΟΣ ! ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ , ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΒΡΙΤΩΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ !ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ !

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας