Αρχική » Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οι οποίοι  προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας  μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οι οποίοι  προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας  μη νόμιμους μετανάστες

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 

 

Συνελήφθησαν χθες (23-2-2018) το πρωί, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί, ένας 21χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 24χρονος υπήκοος Ιράκ, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

 

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή Οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 21χρονο και συνοδηγό τον 24χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

 

Σε κοντινή απόσταση, ο 21χρονος κατεύθυνε το όχημα εκτός του επαρχιακού δρόμου, το οποίο στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε βαλτώδες έδαφος.  Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας