Αρχική » Ομιλία του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου στην Κομοτηνή στην επίσημη εκδήλωση του Δ.Π.Θ. για την εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Ομιλία του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου στην Κομοτηνή στην επίσημη εκδήλωση του Δ.Π.Θ. για την εορτή των Τριών Ιεραρχών.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η επίσημη εκδήλωση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για τους Τρεις Ιεράρχες, τους προστάτες των Ελληνικών Γραμμάτων και της Ελληνικής Παιδείας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος και το θέμα της ομιλίας του ήταν:

“Νεοφιλελεύθερη πολιτική και πολιτισμός και Ορθόδοξη Θεολογία”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθηγητής κ. Ευάγγελος Δρυμπέτας, ο οποίος παρουσίασε τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο στο ακροατήριο. Αμέσως μετά ο Πρυτανεύων του Δ.Π.Θ. καθηγητής κ. Τουλουπίδης απηύθηνε ένα σύντομο χαιρετισμό και τον λόγο έλαβε ο Μητροπολίτης μας που ανέπτυξε το θέμα της ομιλίας του.

Στο τέλος της ομιλίας ο Πρόεδρος του τμήματος Οικονομικών Σπουδών κ. Κωνσταντίνος Χαζάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τόνισε πως αυτή η ομιλία άνοιξε νέους ορίζοντες και προκάλεσε έντονο προβληματισμό και αφόρμηση για νέο διάλογο στην επιστήμη των οικονομικών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης κ. Μέτιος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Λαμπάκης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μενεξίδης, εκπρόσωποι της Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Δημάρχου Κομοτηνής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης και άλλοι εκπρόσωποι των αρχών και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας