Έβρος: Οι «μνηστήρες» του ψηφοδελτίου της Ν.Δ.


Πότε θα διενεργηθούν οι βουλευτικές εκλογές; Τα βασικά σενάρια είναι : άνοιξη 2018, φθινόπωρο 2018, Μάιος 2019 και φθινόπωρο 2019. Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή, οι καφετζούδες προβλέπουν και στον Έβρο η κινητικότητα υποψηφίων για μια θέση – όχι στον ήλιο- αλλά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έχει κορυφωθεί. Το γεγονός ότι η Ν.Δ. φιλοδοξεί να είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές , οι δημοσκοπήσεις διαχρονικά την καταγράφουν στην κορυφή των προτιμήσεων των πολιτών, επιτρέπει στους επιτελείς της να στοχεύουν στις ΤΡΕΙΣ έδρες στον Έβρο κι αυτή η πρόβλεψη έχει ανοίξει την (πολιτική) όρεξη πολλών πολιτευτών, που ονειρεύονται τον εαυτό τους μέσα στην τριάδα των εκλεκτών.

Εδώ και μήνες η κούρσα έχει αρχίσει. Παρά τις λεκτικές διακηρύξεις και τους λεονταρισμούς του Κ. Μητσοτάκη ότι κανένας να μην θεωρεί τον εαυτό του σίγουρο και να μην κυκλοφορούν ως υποψήφιοι βουλευτές , οι ενδιαφερόμενοι τον έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και άρχισαν εντατικές περιοδείες , επαφές , χειραψίες για την προβολή τους.

Ποιοι φέρονται όμως να διεκδικούν την παρουσία τους στην εξάδα της λίστας της Ν.Δ. στον Έβρο;

Α. Δημοσχάκης : Ο νυν βουλευτής είναι ο μόνος που μπορεί να νοιώθει άνετος. Θα είναι ξανά στη λίστα και η κοινοβουλευτική παρουσία  του εντείνεται.

Κ. Χατζημιχαήλ : Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, είναι ένα από τα πρόσωπα του περίφημου “Μητρώου Στελεχών” και φιλοδοξεί να εκφράσει την ανανέωση.

Σ. Μποταϊτης :Ο γιατρός Πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, σταθερός “Μητσοτακικός”, έχει μόνο ένα πρόβλημα να επιλέξει ξανά περιφερειακή ή να επιχειρήσει άλμα στη Βουλή.

Α. Δερμετζόπουλος : επιθυμεί να δοκιμάσει ξανά την τύχη του. Εκτός αν μπει  “σφήνα” πρόσωπο της οικογένειας του.

Α. Γεροντόπουλος : Ο πρώην βουλευτής στηρίζεται στον Α. Σαμαρά. Θα μπορέσει όμως ο πρώην Πρωθυπουργός  να χωρέσει όλους τους φίλους του στα ψηφοδέλτια;

Β. Ρούφος : Τέταρτος σε ψήφους στις τελευταίες εκλογές  και με φιλοδοξία να του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία.

Μ. Ουζουνίδης : Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ θέλει να είναι υποψήφιος . Η Ν.Δ. όμως τον θέλει;

Ν. Βαφειάδης : Ζει στην Αθήνα , αλλά η κομματική καρδιά του χτυπάει στον Έβρο.

Π. Φαραντάτος : Ο Στρατηγός ε.α. οργώνει τον Έβρο εδώ και μήνες. Το προφίλ του ταιριάζει στη σημερινή Ν.Δ. Ή θα χρησιμοποιηθεί ως “Πολιορκητικός Κριός” στον πατριωτικό χώρο;

Σ. Μάρκου : Νέος και ανερχόμενο στέλεχος της Ν.Δ. φαίνεται ότι προσπαθεί να αποκτήσει ισχυρές προσβάσεις στην κεντρική καθοδήγηση. Για να είναι υποψήφιος βουλευτής ή στοχεύει αλλού;

Χ. Μπαχαρίδου : Νέα γυναίκα , μέλος της πολιτικής επιτροπής , δραστηριοποιείται στο Βόρειο Έβρο. Φτάνουν αυτά; Ο καιρός θα δείξει.

Ρ. Χαραλαμπίδης : Όπως του μπήκε ξαφνικά η ιδέα στο μυαλό , μάλλον του έφυγε το ίδιο γρήγορα.

Φυσικά υπάρχουν και εφεδρείες ή υποψήφιοι που περιμένουν στη γωνία.Να εμφανισθούν όταν οι νυν θα καούν.

Έτσι κι αλλιώς οι προσεχείς μήνες θα είναι έντονα φορτισμένοι πολιτικά οπότε θα αποκρυσταλλωθούν και οι καταστάσειςΜοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr