Αρχική » Ο δρόμος για τη νίκη περνά μέσα από την ταύτιση με την παράταξη

Ο δρόμος για τη νίκη περνά μέσα από την ταύτιση με την παράταξη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

ΑΡΘΡΟ Του δρος ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ*

ΤΟ 11 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ιης Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μεγάλη πρόκληση αλλά και μοναδική ευκαιρία. Πρόκληση για να αφυπνιστεί και να συστρατευθεί το σύνολο των υγιών δυνάμεων, ώστε το Κόμμα να ταυτιστεί εκ νέου με την Παράταξη των Μεγάλων Επιλογών στο ιστορικό της εύρος, χωρίς να αφήνει κενό χώρο για την ανάπτυξη φυγόκεντρων δυνάμεων, που θα αποδυνάμωναν την επικείμενη εθνική μας προσπάθεια για ολική ανατροπή.
Ευκαιρία για να διαμορφώσει μια σύγχρονη, σαφή, στοιχειοθετημένη και πειστική προσέγγιση, που θα συνδυάζει τον φιλελεύθερο τεχνοκρατικό, μεταρρυθμιστικό λόγο με την πειστικότητα και την αυτοπεποίθηση της λαϊκής πατριωτικής Παράταξης, που εμπνέει την εμπιστοσύνη των πολιτών και εγγυάται την κοινωνική δικαιοσύνη, την πραγματική αξιοκρατία και την ισότητα των ευκαιριών, που θα διασφαλίσει μια νέα κοινωνική κινητικότητα.

Η Νέα Δημοκρατία του μέλλοντος μπορεί να εγγυηθεί την ανασυγκρότηση της οικονομίας, την ανάκαμψη της κοινωνίας και την επιστροφή της Ελλάδας σε διεθνείς πρωταγωνιστικούς ρόλους, μόνο μέσα από τη σαφή οριοθέτηση ενός Οράματος,
εντός του οποίου θα μπορεί να βλέπει η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Ελ ληνας να είναι αναπόσπαστα εντογμένο και το μικρό, προσωπικό οικογενειακό του όνειρο.

Σημαντική επίσης παράμετρος επιτυχίας είναι οι άνθρωποι. Ο συνδυασμός έμπειρων, μάχιμων στελεχών με ποιοτικά νέα πρόσωπα και η συστηματική οικοδόμηση κοινωνικών δικτύων και συμμαχιών με παραδοσιακές αλλά και νέες δυνάμεις θα οδηγήσουν, όχι μόνο σε μια μεγάλη νίκη, αλλά και σε μια στέρεη διακυβέρνηση, χρήσιμη για τον τόπο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλε να αδράξει την ευκαιρία και να μετατρέψει το 11ο Συνέδριο από μια συνήθη κομματική διαδικασία σε πραγματικό ορμητήριο νέας εποχής Τιμώντας όσους προσέφεραν στην Παράταξη και την πατρίδα, αξιοποιώντας πλήρως όσους μπορούν ακόμα να προσφέρουν και δίδοντας επίσης ευκαιρίες σε όσους θέλουν να δοκιμαστούν, έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει ένα ακατανίκητο, άρτιο σύνολο, που θα τον οδηγήσει όχι μόνο στη Νίκη αλλά και σε μια γόνιμη κυβερνητική θητεία.

*Επ. καθηγητή Νομικής του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρώην υπουργου και πρώην βουλευτη Ροδόπης Ν.Δ.

Πηγή εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας