Αρχική » SAOS FERRIES KATA CS FERRIES ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΩΝ “ΦΙΛΩΝ” ΤΗΣ

SAOS FERRIES KATA CS FERRIES ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΩΝ “ΦΙΛΩΝ” ΤΗΣ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η SAOS FERRIES στη λειτουργία της θέτει ως ισχυρή  προτεραιότητα την ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων, εφαρμόζει πλήρως τις υποχρεώσεις όπως αυτές απορρέουν από τους Νόμους, τις εγκυκλίους και τις αποφάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Γνωρίζουμε  την ουσιαστική σημασία των πιστοποιητικών που εκδίδονται σύμφωνα με τον Κώδικα ISM, καθώς αυτά εντάσσονται στα πιστοποιητικά ασφαλείας του πλοίου, των οποίων η έλλειψη επισύρει πέραν της επιβολής των νόμιμων κυρώσεων και την απαγόρευση απόπλου του πλοίου.

Με αφορμή ερωτήματα πολιτών βεβαιώσαμε στο Λιμεναρχείο την κατοχή των πιστοποιητικών και  αιτηθήκαμε την έγγραφη ενημέρωσή μας για την κατοχή και από την CS FERRIES των αντίστοιχων πιστοποιητικών.

Αντί της προσκόμισης των απαραίτητων πιστοποιητικών δεχθήκαμε:

  • από τη CS FERRIES απειλές για προσφυγή στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.
  • από του άσπονδους «φίλους» της εταιρείας λοιδορίες και υπαινιγμούς που συνεχίζουν , παρά το θεσμικό τους ρόλο ,να λειτουργούν με το θυμικό παρά με την λογική.

Η σημερινή απαγόρευση απόπλου, από το Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ,του ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι λόγω έλλειψης των πιστοποιητικών στο πλαίσιο εφαρμογής του Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης Πλοίου (ISM) είναι ένα ηχηρό ράπισμα:.

  1. στους νεοεισερχόμενους στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, που περίμεναν ότι η προνομιακή μεταχείριση που είχαν στο θέμα της κατ΄εξαίρεσης δρομολόγησης θα είχε και συνέχεια με νέα συγκάλυψη σε μια ουσιαστική έλλειψη για την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα .
  2. στους κατ΄εξακολούθηση αρνητές κάθε ενέργειας της SAOS FERRIES και  σε όσους κοντόφθαλμα επενδύουν στη διαίρεση του νησιού υπονομεύοντας ακόμη και το τωρινό επίπεδο ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας του νησιού μας.

¨Υπάρχουν ακόμα δικαστές στο Βερολίνο ¨

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας