ΕΒΡΟΣ: Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Τουρκίας που είχαν αποδράσει από το Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας


Συνελήφθησαν στον Έβρο, δύο υπήκοοι Τουρκίας που είχαν αποδράσει από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας

 

Τα μέτρα που λαμβάνονται στην περιοχή για την καταπολέμηση της μη νόμιμης μετανάστευσης απέδωσαν τη σύλληψη των δύο δραπετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα μας  

 

 

Συνελήφθησαν σήμερα (19-9-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην αγροτική περιοχή του Μοναστηρακίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 24 και 33 ετών, δραπέτες από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών αστυνομικών δράσεων που αναπτύσσονται στον Έβρο για την καταπολέμηση της μη νόμιμης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν οι δύο υπήκοοι Τουρκίας να κινούνται πεζή στην αγροτική περιοχή του Μοναστηρακίου, με κατεύθυνση την ελληνοτουρκική μεθόριο. Όπως προέκυψε είχαν αποδράσει, την 14-9-2017, από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας.

 

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για απόδραση κρατουμένου και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

 



Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr