Αρχική » Διδυμότειχο: Προβλήματα ύδρευσης και πάλι λόγω βλάβης στους Ψαθάδες

Διδυμότειχο: Προβλήματα ύδρευσης και πάλι λόγω βλάβης στους Ψαθάδες

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Προβλήματα ύδρευσης σε αρκετές περιοχές του Διδυμοτείχου υπάρχουν και σήμερα, λόγω βλάβης στην γεώτρηση που βρίσκεται στο χωριό Ψαθάδες. Όπως ανακοίνωσε μάλστα η ΔΕΥΑΔ, οι περιοχές που βρίσκοντται νότια του Ερυθροποτάμου θα αντιμετωπίσουν προβλήματα τουλάχιστον για αρκετές ώρες ακόμα. 

Συγκεκριμένα, η ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου ανακοίνωσε ότι: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης στη γεώτρηση Ψαθάδων, οι περιοχές του οικισμού των Ψαθάδων και των περιοχών Τσίγγλα, Αγ.Παρασκευή Διδυμοτείχου και γενικά της περιοχής νότια του Ερυθροποτάμου θα αντιμετωπίσουν προβλήματα υδροδότησης. Επίσης προβλήματα υδροδότησης αναμένεται να παρατηρηθούν και στα υψηλά σημεία τα πόλης του Διδυμοτείχου.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, αλλά η ομαλοποίηση της υδροδότησης της πόλης του Διδυμοτείχου δεν αναμένεται να συμβεί πριν τις απογευματινές ώρες της 12-8-2017

Κατόπιν αυτών παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης του Διδυμοτείχου, να αποφεύγουν τη χρήση νερού πέραν της ανθρώπινης κατανάλωσης (π.χ. πότισμα κήπων, πλύσιμο πεζοδρομίων κ.λπ.), έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα».

Πηγή: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας