Αρχική » ΑΝΑ.Σ.Α.:«Αναγκαία η αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της Γιορτής Κρασιού»

ΑΝΑ.Σ.Α.:«Αναγκαία η αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της Γιορτής Κρασιού»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η δημοτική παράταξη “ΑΝΑ.Σ.Α.” παρότι αναγνωρίζει την σημασία του θεσμού της «Γιορτής Κρασιού» για την Αλεξανδρούπολη και τη συμβολή της στο τουριστικό μας προϊόν, θεωρεί εξίσου σημαντική και την εξάλειψη του ανταγωνισμού για τις επιχειρήσεις της πόλης ώστε να μην προκαλείται ουσιαστική πτώση του τζίρου κυρίως στα καταστήματα της εστίασης.
Συνεπώς είναι επιβεβλημένη η μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής από τα τέλη Ιουλίου στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, επιτυγχάνοντας έτσι και την πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής μας περιόδου.
Εξάλλου με την μετάθεση της ημερομηνίας, επιλύονται και τα όποια ζητήματα – προβλήματα μοιραία προκύπτουν με την τέλεση μέρους των θεατρικών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Κηποθέατρο Εγνατία αλλά και στον (μοναδικό) θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο» που το καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους της έβδομης τέχνης.
Αντίστοιχα θα αποφύγουμε και την κοινή ημερομηνία διεξαγωγής με την καθιερωμένη εκδήλωση της Συνάντησης Νέων στον Άρδα, που γίνεται εδώ και χρόνια στο διάστημα της τελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου (φέτος διεξήχθη από τις 26 έως τις 30 Ιουλίου).
Επίσης δοκιμαστικά για την επόμενη χρονιά θα ήταν σκόπιμη η μεταφορά τμήματος των εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού στο λιμάνι και το κέντρο της πόλης, όπως για παράδειγμα στον χώρο του Πάρκου Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Επιπλέον θα πρέπει να είναι ακόμα πιο εμπλουτισμένη και ενισχυμένη τόσο σε δραστηριότητες όσο και σε συμμετοχές τοπικών παραγωγών, μέσα από ένα πλέγμα ενεργειών με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων, της Θρακιώτικης διατροφής και παράδοσης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας