Αρχική » Τους «δάγκωσε» ο αστυνομικός σκύλος στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Τους «δάγκωσε» ο αστυνομικός σκύλος στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και συνελήφθησαν για ναρκωτικά

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τρεις νεαροί, αλλά… ατύχησαν. Ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος αφού πρώτα τους… μύρισε στη συνέχεια τους «δάγκωσε» και αμέσως οι λιμενοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τους συνέλαβαν.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 29, 29 και 20, διότι τους εντόπισαν να κατέχουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα:

  • Ο ένας 29χρονος, κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 2,7 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
  • Η 20χρονη, κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και τέσσερα (4) αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.
  • Ο δεύτερος 29χρονος, κατείχε μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Στην Κομοτηνή,  αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους δύο δράστες, ηλικίας 45 και 40 ετών, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου να απορρίπτουν στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πηγή: evros-news.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας