Αρχική » ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: «Σχηματίζοντας το Τοπίο, την Πόλη, τον Άνθρωπο»

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: «Σχηματίζοντας το Τοπίο, την Πόλη, τον Άνθρωπο»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Εκδήλωση με θέμα «Σχηματίζοντας το Τοπίο, την Πόλη, τον Άνθρωπο» την Τρίτη στις 11 Ιουλίου και ώρα 18.30 στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης

 

Την Τρίτη στις 11 Ιουλίου και ώρα 18.30 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου στην Κύπρο, ενόψη και του γεγονότος ότι η Πάφος είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017 διοργανώνει ανοικτές διαλέξεις στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης (Λ. Δημοκρατίας 335, τηλ. 2551028926) με θέμα «Σχηματίζοντας το Τοπίο, την Πόλη, τον Άνθρωπο».

Εκτός από την παρακολούθηση των παρακάτω θεμάτων,   μαθητές, γονείς και καθηγητές επίσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να διερευνήσουν τις σπουδές στην Κύπρο και ειδικότερα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου.

Την εκδήλωση θα καλωσορίσει ο κύριος Νικόλαος Πινάτζης, Πρόεδρος του Ιστορικού Μουσείου ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν κατά σειρά:

  • Ο κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπερεφερειάρχης Έβρου
  • Ο κύριος Ευάγγελος Λαμπάκης, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ο
  • Καθηγητής Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου

Στη συνέχεια θα γίνουν οι παρακάτω εισηγήσεις ως εξής:

Η πρώτη εισήγηση θα γίνει από την Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. καθηγήτρια και Πρόεδρο Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλονικών Επιστημών “Αποκατάσταση Τοπίου και Παραδείγματα Επανάχρησης “

Θα ακολουθήσει η εισήγηση της κυρίας Ευανθίας Δόβα, Λέκτορα του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις με θέμα “Πολιτισμός και Αστικοί Μετασχηματισμοί – Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017”

Την εκδήλωση θα κλείσει ο καθηγητής Καθηγητής Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με θέμα “Δυσκολίες Μάθησης για τη Σχολική και Προσχολική Ηλικία”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας