Αρχική » Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η Θράκη ως γέφυρα

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η Θράκη ως γέφυρα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με αυτό το κεντρικό θέμα μίλησαν εχθές σε εκδήλωση της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου στην Αθήνα, ο Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, πρ. Υπουργός και τ. Βουλευτής Ροδόπης και ο εκδότης – συγγραφέας, Σάββας Καλεντερίδης. Την εκδήλωση συντόνισε η περιφερειακή σύμβουλος της Αθήνας και Πρόεδρος της Οργάνωσης, Φωτεινή Βρύνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Β’ Αθήνας Γ. Κουμουτσάκος – τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ, Β’ Θεσσαλονίκης Σ. Ανάστασιάδης – τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού ΝΔ, Επικρατείας Ν. Κεραμέως – τομεάρχης Παιδείας ΝΔ, Β´ Αθηνών Α. Καραμανλή – τομεάρχης Αθλητισμού ΝΔ, Περιφέρειας Αττικής Γ. Βλάχος – πρ. Υπουργός. Παρέστη επίσης η Πανελλήνια Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών κα. Γιαννίρη, τα προεδρεία των Θρακών, της Παμμακεδονικής, του Οδηγισμού και άλλων οργανώσεων, Δήμαρχοι της περιοχής, στελέχη της εκπαίδευσης και πολλά μέλη της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Στην εκδήλωση έστειλε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ,  Λ. Αυγενάκης

Εντύπωση έκανε η συμμετοχή του αθηναϊκού κοινού και το ενδιαφέρον τους για τη Θράκη, όπως την παρουσίασε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

“Η Θράκη αν αποσπάσει το διακομματικό ενδιαφέρον του εθνικού κέντρου μπορεί να σηκώσει στην πλάτη της την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και την επιστροφή της Ελλάδας σε νέους διεθνείς πρωταγωνιστικούς ρόλους, αν όμως εισπράξει την αδιαφορία -όπως τελευταία συμβαίνει-, τότε κινδυνεύει να κληροδοτήσει στη νέα γενιά το μεγαλύτερο εθνικό ζήτημα.

Για να συμβεί το πρώτο και να αποκλεισθεί το δεύτερο πρέπει τόσο εσείς στην Αθήνα, όσο και εμείς στη Θράκη να μπορέσουμε να ενωθούμε, να συνεννοηθούμε και να δράσουμε χωρίς καθυστερήσεις.”

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας