Αρχική » ΕΒΡΟΣ: Άρση μέτρων σε ζώνες αλιείας

ΕΒΡΟΣ: Άρση μέτρων σε ζώνες αλιείας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 11335/20-6-2017 (Α.Δ.Α.:7ΘΦΩ7ΛΒ-ΞΞΤ) Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς, κατόπιν εισήγησης του Τμήματος Κτηνιατρικής, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου:

Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στις ζώνες αλιείας Ζώντων Δίθυρων Μαλακίων Κ2– 300 μέτρα ανατολικά Λιμένος Μάκρης – 300 μέτρα δυτικά Λιμένος Αλεξανδρούπολης και Κ3– Ανατολικός βραχίονας ρέματος Μαΐστρου – 300 μ. δυτικά ρέματος Λουτρού, όπως αυτές έχουν οριοθετηθεί με την υπ΄αριθ. Πρωτ. 17765/22-11-2013 Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου, καθ’ ότι όλα τα εργαστηριακά αποτελέσματα σε δείγματα σάρκας μυδιών και θαλασσινού νερού είναι εντός των προβλεπομένων ορίων.

Επιτρέπουμε την αλιεία μυδιών από τις ανωτέρω ζώνες και τη διάθεσή τους στην αγορά, αφού πρώτα περάσουν από Κέντρο Καθαρισμού και Κέντρο Αποστολής, καθ’ ότι οι ζώνες της περιοχής μας είναι κατηγορίας Β΄.

Η εφαρμογή της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου και στο Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας